Milošević: Ovo su dobre vesti za Partizan

Trener Partizana Savo Milošević pred meč sa Radnikom u Surdulici rekao je da su svi igrači spremni i da će Lazar Marković putovati sa ekipom.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u 4. kolu Linglong Superlige Srbije igraju protiv Radnika u Surdulici.

Crno-bele čeka višečasovni put na jug Srbije, a trener Savo Milošević kaže da to ne sme da bude izgovor.

"Ja se nadam da nećemo dugo putovati, organizovali smo trening ujutru da možemo da krenemo na vreme. Izbacio sam igračima iz glave sva ta opravdanja, očigledno da na gostovanjima imamo problema. Probali smo da neke stvari preciziramo prethodnih dana, dobra vest je da su svi spremni za utakmicu, Lazar Marković nije sto odsto spreman, ali će putovati sa ekipom", kaže Milošević.

Makarić se često izdvaja kao najbolji igrač Radnika, ali kako kaže Milošević sve zavisi od Partizana.

"Radnik ima više igrača koji mogu biti opasni po nas, ne volim da govorim o imenima, Makarić je u formi, ali Vitošević je lider ekipe i od njega zavisi igra tima. Imaju još nekoliko igrača koji mogu da naprave razliku, dobro je što znamo od koga nam preti opasnost. Imali smo pozitivan rezultat u Surdulici prošle godine, pa smo primali golove i napravili sebi problem. Sve će zavisiti od nas, kao i na svim utakmicama u našoj ligi, ali na gostujućim terenima protiv ekipa koje se brane u zoni imamo problem da rešimo mečeve na vreme"

Prethodne sezone se uglavnom znalo ko će biti u startnoj postavi, pa su se mnogi opustili...

"Čekajte sutrašnju utakmicu za sastav. Prošle godine se sastav Partizana znao pred svaki meč, to nam je na neki način napravilo problem. Neki su se osetili da su nedodirljivi, ove godine moramo jasno da pokažemo da nema nedodirljivih, pokazaćemo da će igrati samo oni koji su spremni da odgovore svim zadacima - upozorio je Milošević svoje igrače"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu