Domaćini revanša Lige šampiona igraće na svojim stadionima

Preostale četiri revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, koje su odložene zbog pandemije koronavirusa, igraće se na stadionima klubova domaćina.

PTIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Alex Caparros/Getty Images
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Uefa je prethodno želela da se te utakmice igraju na neutralnom terenu, u Portugalu.

Evropska kuća fudbala potvrdila je danas da je dobila dozvolu vlasti u Španiji, Nemačkoj, Italiji i Engleskoj da se te utakmice igraju na stadionima klubova domaćina 7. i 8. avgusta.

Bajern iz Minhena dočekuje Čelsi s prednošću od 3:0, Mančester siti je u prvom meču pobedio Real Madrid sa 2:1, Juventus "juri" 1:0 protiv Liona, dok su Barselona i Napoli u prvom meču osmine finala odigrali 1:1.

U četvrfinale su već prošli Atalanta, Atletiko Madrid, Lajpcig i Pari Sen Žermen.

Posle revanš mečeva osmine finala, u Lisabonu će se igrati završni turnir Lige šampiona od 12. do 23. avgusta.

I revanš utakmice osmine finala Lige Evropa igraće se na stadionima domaćina 5. i 6. avgusta, a domaćini će biti Vulverhemton, Bajer Leverkuzen, Šahtjor, Kopenhagen, Bazel i Mančester junajted.

U dva preostala para Inter - Hetafe i Sevolja - Roma nisu odigrani ni prvi mečevi zbog pandemije korona virusa u Italiji i Španiji. Umesto dva, ovi timovi će odigrati samo jedan meč i to u Nemačkoj gde će se i igrati završni turnir.

Četvrfinale Lige Evropa zakazano je za 10. i 11. avgust u Kelnu, Duizburgu, Diseldorfu i Gelserkihenu. Polufinala će se igrati 16. i 17. avgusta, a finale 21. avgusta u Kelnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu