Boaći: Potukao sam se s momkom iz BiH jer me je nazvao "ludim crncem"

Ričmond Boaći, napadač Crvene zvezde, otkrio je šta ga je nateralo da "gine" za Crvenu zvezdu svaki put kada je na terenu.

PTIzvor: B92, Sportski žurnal
Podeli
 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Napadač iz Gane pričao je o mnogim stvarima u intervjuu za "Sportski žurnal", a između ostalog je kazao kako se jednom prilikom potukao sa fudbalerom iz Bosne i Hercegovine – Dejanom Lazarevićem.

"Potukao sam se na treningu s jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je što mi se nije svidelo. Poručio sam mu 'nemoj da me zoveš crnac, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom'. Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao 'ludi crnac'. U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve", rekao je Boaći.

Fudbaler crveno-belih objasnio je zašto se vratio u Beograd iz Kine.

"Stvar koja me je naterala da igram i 'poginem' za ovaj tim su navijači. Prvog dana kad sam došao ovde, video sam da su svi srećni što sam tu. U Italiji možete da vidite koliko vole Đenovu, Sampdoriju, Romu... ali ovde su 'ludi'. Fascinirali su me. Zvezda je za mene druga kuća, osim Gane volim ovaj klub. Zato sam se vratio iz Kine. Mnogo mi je dala, a ja želim da joj još uzvratim. Ne želim da budem trener, ali ako se to dogodi voleo bih da vodim neku selekciju Zvezde jednog dana"
, ističe Ričmond.

Boaći je za Zvezdu odigrao 91 utakmicu u svim takmičenjima i postigao je 58 golova uz 12 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu