"Bruno i Pogba su sjajni, ali Matić je MVP"

Patris Evra, nekadašnji francuski fudbaler, impresioniran je Nemanjom Matićem.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Mike Hewitt/Getty Images
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Iskusni srpski vezista igra odlično ove sezone u dresu "crvenih đavola", a poslednju izvanrednu partiju pružio je u pobedi od 3:0 nad Brajtonom.

Evra je u uživo programu Skaj sporta nahvalio Bruna Fernandeša, strelca dva gola i generalno igrača koji je najviše uticao na igru svoje ekipe od kada je došao u januaru.

"On hoće loptu, hoće da igra, to volim kod njega - ne plaši se, želi da kreira šanse, da postiže golove. On je izuzetno pozitivan igrač i za mene je on napravio razliku. Junajted bi trebalo da bude zahvalan njemu što je sada u poziciji u kojoj jeste. Poštujem sve igrače, ali on je bio ključ. Ole ga je uporedio sa Skolsom – doduše ja kažem da kada god uporedite nekoga sa Skolsom to je zločin – ali on je želi da igra fudbal, želi loptu, i on čini da Junajted igra dobro, da pronađe taj balans", izjavio je Evra.

Nakon utakmice Evra se oglasio i putem Tvitera, gde je pohvalio i reprezentativac Srbije, pod čijim "kormilom" velikan iz Mančestera nije primio gol na 16 od 22 utakmice Premijer lige.

"Bruno Fernandeš je bio sjajan i on i Pol (Pogba) na sredini su uzbudljivi, ali moj igrač utakmice je bio Matić. Uživao sam gledajući ovaj tim Junajteda", dodao je Francuz, bivši as Junajteda.

Grafika: SofaScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu