FK Partizan u poseti Kopnenoj vojsci u Vranju

Delegacija FK Partizan, koju su predvodili Vladimir Vuletić i Milorad Nikolić, direktori Partizana, posetila je IV brigadu Kopnene vojske u Vranju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Delegaciju FK Partizan je u Spomen sobi IV brigade Kopnene vojske, izgrađenoj na na inicijativu generala potpukovnika Milosava Simovića, komandanta Kopnene vojske, dočekao Zastavnik I klase, Mladen Pupovac, Glavni podoficir IV brigade Kopnene vojske.

U srdačnom razgovoru i podsećanju na junaštvo pripadnika vojske Srbije, od Kumanovske bitke do herojskog otpora NATO agresiji, Pupovac je iskoristio priliku i da delegaciji FK Partizan prenese iskrene pozdrave brigadnog generala Slobodana Stope, komandanta IV brigade Kopnene vojske.

Delegacija FK Partizan je, u znak zahvalnosti, darovala domaćine odgovarajućim poklonima i godišnjim ulaznicama za utakmice našeg kluba u narednoj sezoni.

Kako u okviru IV brigade Kopnene vojske postoji FK “Nebeski anđeli” sastavljen samo od pripadnika Vojske Srbije, dogovorena je i saradnja između ovog kluba i FK Partizan.

Ujedno je istakla svoju privrženost poštovanju seni palih junaka naše vojske od kojih su mnogi bili i očevi osnivači FK Partizan.

Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu