"Čukaričkom je mesto u polufinalu Kupa Srbije"

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je danas da poštuje ekipu Radničkog, ali da je njegovom timu mesto u polufinalu Kupa Srbije.

MSIzvor: B92, Beta
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Imamo bogat istorijat duela sa Nišlijama, ali će u Kupu biti jedan od najznačajnijih. Oba tima imaju velike ambicije, sigurno je da se Radnički nije odrekao borbe za plasman u Evropu, a njima je svakako lakši put kroz Kup takmičenje. Mi još imamo šanse da stignemo do četvrtog mesta u Superligi, ali bi nam mnogo značio plasman u polufinale Kupa, gde je i mesto Čukaričkom", rekao je Kajević za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u sredu od 15 časova na svom terenu protiv Radničkog iz Niša, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

U poslednjoj utakmici dva kluba Radnički je u Nišu pobedio sa 2:0, dok je na Banovom brdu Čukarički pobedio sa 1:0 golom Kajevića.

"Iako smo pobedili samo sa 1:0 na Banovom brdu, taj meč je bio jedan od naših najboljih ove sezone. Uspeli smo da neutrališemo sve prednosti Radničkog, koji gotovo da nam nije zapretio u tom susretu. Drugačija slika vidjena je u Nišu, gde su oni zasluženo pobedili, a mi smo propustili šanse", rekao je Kajević.

"Očekujem tvrdu utakmicu, protiv veoma kvalitetnog rivala, prema kojem gajimo veliki respekt. Nadamo se da bi mogla da bude repriza našeg prvog ovosezonskog meča, ali smo spremni za svaki scenario, pa i za jedanaesterce", dodao je vezni fudbaler Čukaričkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu