Terzić: Tituli šampiona Srbije želimo da dodamo i trofej Kupa

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, nije krio zadovoljstvom povodom osvajanja nove, 31. titule prvaka države.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Terzić je istakao da je nova titula plod dobrog rada u Crvenoj zvezdi, kao i da veruje da će u godinama koje dolaze Zvezda biti još dominantnija.

"Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom sveta. Ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvezdi. Nastavljamo dominaciju i verujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca", naglasio je Terzić za zvaničan sajt kluba.

Generalni direktor Zvezde ne krije da se Zvezda neće zadovoljavati postojećim uspesima, već će iz godine u godinu podizati lestvicu.

"Crvena zvezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slede nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Kada vodite takvu instituciju kao što je Crvena zvezda, ne smete se zadovoljavati postojećim uspesima. Morate stalno podizati lestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno".

Terzić ističe da naš klub konstantno mora da bude usmeren ka budućnosti.

"Treba planirati kako da Crvena zvezda bude bolja i uspešnija iz godine u godinu, kako da uhvati korak sa bogatim evropskim klubovima. Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živeti u budućnost", zaključio je generalni direktor našeg kluba Zvezdan Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu