Podela bodova u derbiju kola

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici 27. kola Linglong Superlige Srbije.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Superliga, 27. kolo:
Vojvodina – Čukarički 1:1 (1:0)
Bojić 13 – Tedić 77p

Stadion "Karađorđe", Novi Sad
Glavni sudija: M. Đorđić

Dva tima na novosadskom "Karađorđu" vodili su jednu od ključnih bitaka za plasman u Evropu i meč je završen bez pobednika, 1:1.

Tome dovoljno svedoči i velika borba u ovom remiju koji su pored dva pogotka obeležili i žuti kartoni, kojih je bilo čak šest, ali crvenih kartona nije bilo.

Vojvodina: Rockov Emil, Saničanin Siniša, Topić Mirko, Čović Nemanja, Đorđević Stefan, Andrić Nikola, Drinčić Nikola, Mrkaić Momčilo, Bojić Petar, Bralić Slavko, Vukadinović Miljan

Čukarički
: Petrović Đorđe, Tedić Slobodan, Endiaje Ibrahima, Kamenović Dimitrije, Puškarić Darko, Zorić Luka, Ćirković Nikola, Šapić Stefan, Kovač Stefan, Birmančević Veljko, Eze Vincent

Prvo poluvreme je počelo nešto mirnije, da bismo u 7. minutu videli prvu opasniju priliku kada je Endiaj, fudbaler Čukaričkog pogodio stativu.

Bilo je još nekoliko veoma dobrih prilika u narednih 5,6 minuta da bismo videli Bojića koji se odlično snašao i postigao pogodak u 13. minutu, kojim je Vojvodina stekla prednost od 1:0.

Endiaj se u nastavku i povredio, zamenio ga je Vidosavljević, a tempo se smirio i to se pogotovo osetilo u drugom poluvremenu, jer smo videli pravu fudbalsku uspavanku da bi se ponovo sve okrenulo.

Čukarički je malo rasplamsao stvari, da bi se sve popelo na novi nivo kada su zaradili jedanaesterac koji je Tedić pretvorio u gol u tom 77. minutu i od tada utakmica postaje dosta zanimljivija.

I pored odličnih prilika na obe strane više golova nije bilo i Vojvodina i Čukarički su podelili bodove, a Vojvodina se dodatno približila plasmanu u Evropu.

Tok meča sa "Karađorđa" moglo ste pratiti u LIVE BLOGU B92:

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu