"Počeli smo sa treninzima u malim grupama, trudimo se da pratimo savete"

Mijat Gaćinović, srpski fudbaler Frankfurta, rekao je da se u karantinu pridržavao pravilnika oko treninga.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Jörg Schüler/Bongarts/Getty Images
Photo by Jörg Schüler/Bongarts/Getty Images

Gaćinović i Kostić su članovi Ajntrahta iz Frankfurta, a takođe su i potencijalni reprezentativci Srbije.

Oni su bili u izolaciji protekle dve nedelje zbog pandemije koronavirusa i Mijat je objasnio kako su se ponašali tokom tog perioda.

"Iz kluba se trude da imamo sve i da sve možemo da pokrijemo. Najviše nam znači što možemo da radimo i sa loptom i mi smo do skoro bili u obaveznoj izolaciji jer su dva igrača bila pozitivna i svi smo morail 14 dana da budemo u izolaciji. Pre par dana smo počeli sa treninzima u manjim grupicama. Imamo više svlačionica i svako ima veliki prostor i trudimo se da maksimalno ispoštujemo sve što traže od nas. Pratimo plan koga se moramo pridržavati i svi reprezentativci su dobili plan čega da se pridržavamo. Mi smo se više pridržavali Andrijinom planu jer nam je više značio, bio je teži, sada imamo i dosta šuteva i to i neki igrači su imali problema. Mi smo dovoljno radili u karantinu pa se nismo mučili, a stvarno je nezgodno kada samo kod kuće vežbate i sve je novo", kaže Mijat Gaćinović.

Gaćinović sa svojim Frankfurtom nema baš sjajnu sezonu i pre obustve sezone zbog koronavirusa, sedeli su na 12. mestu u Bundesligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu