Ibra hoće da postane bolji čovek

Zlatan Ibrahimović je iskoristio suspenziju sezone da govori o svojoj budućnosti.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Švedski napadač poreklom iz BiH je priznao da je njegova budućnost u Milanu, u koji je nedavno došao, neizvesna.

Ibrahimović se vratio na San Siro u januaru, posle vremena provedenog u Los Anđeles Galaksiju, i odmah ostavio dobar utisak sa četiri gola na deset utakmica.

"Videćemo, još ne znam šta želim. Svaki dan se desi nešto novo. Italija je moja druga kuća i bilo je magično igrati ponovo na punom San Siru. Nedostajala mi je ta čista strast koju Italijani gaje prema fudbalu", rekao je Ibrahimović za "Svenska Dagbladet", a njegove reči su mnogi shvatili kao najavu penzionisanja pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

Ibra je uspeo da izbegne zaključavanje Milana i Italije i da "pobegne" u Stokholm kako bi bio sa svojom porodicom.

"Ko je mogao da predvidi pandemiju koronavirusa? Tužno je što su sva takmičenja suspendovana, ali moramo da poštujemo pravila i budemo strpljivi. Zdravlje je najbitnije. Ja se brinem o svojoj porodici – a oni su srećni ovde, tako da sam i ja srećan".

Ovakva situacija Zlatanu je ostavila dosta vremena za razmišljanje.

"Želim da napredujem, ali tu ne mislim samo na sebe i fudbal, već na asve oko mene – moju porodicu i moju sreću. Fudbal je moja karijera, ali u životu postoji još mnogo toga. Želim da naučim nešto novo, da postanem bolja osoba i da sve to prenesem ljudima oko sebe, a ne samo na terenu", zaključio je Ibrahimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu