Polugoli Nejmar i Kavani na žurci posle Dortmunda – Tuhel pobesneo VIDEO

Zvezde Pari Sen Žermena na čelu sa Nejmarom samo dva dana posle poraza u Dortmundu od Borusije (2:1) napravili su veliku žurku u prestonici Francuske.

MSIzvor: B92
Podeli
<blockquote class=&twitter-tweet&><p lang=&en& dir=<r&>It went off at Cavani, Icardi and Di Maria’s joint birthday party last night 💥 <a href=&https://t.co/avhV15gBrh&>pic.twitter.com/avhV15gBrh</a></p>— ESPN UK (@ESPNUK) <a href=&htt

PSŽ malo uzdrman posle poraza u Dortmundu, sad je red da se opere pred navijačima, pa je kec skromnih 1,15. Pogledajte i sve MOZZART kvote za meč PSŽ – Bordo.

Povod su bili rođendani Edinsona Kavanija, Anhela Di Marije i Maura Ikardija, na kome su bili pozvani igrači sa suprugama.

Da stvar bude gora po sve iz kluba, slavlje sa žurke u Parizu izašlo je na društvene mreže.

Vođa proslave i najveseli bio je Nejmar, uvek raspoložen za takvo druženje, što se moglo videti po snimcima.

Hit na internetu je "đuskanje" Kavanija, Nejmara i Kejlora Navasa golih do pojasa, što je šokiralo trenera Tomasa Tuhela.

"Bio sam izenađen kada sam video snike i takvim ponašanjem. Možete da budete uvereni da smo razgovarali u tome u klubu. Bolje je da ostane među nama. Ne bih govorio o tome javno", rekao je Tuhel.

"Greška je što su takve stvari objavljene. Svi se slažemo sa tim i svesni smo. Žurka je zakazana pre utakmice u Dortmundu i nema veze sa rezultatom", pokušao je da opravda proslavu Tuhel pred duel sa Bordoom.

To nije prvi put da se igrači PSŽ-a dobro zabavljaju, takav slučaj je bio prilikom rođendana Nejmara, čak i pre utakmica sa Realom u osmini finala Lige šampiona pre dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu