Barselona kreće da "čerupa" Siti – na Nou Kamp stiže jedan od najboljih "građana"

Barselona će narednog leta pokušati da iskoristi kaznu Mančester sitija kako bi napravila veliki transfer.

MSIzvor: B92
Podeli
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Pet od poslednjih šest duela ova dva tima u prvenstvu pripala su Sitiju, novi bi se plaćao kvotom 1,80. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Lester – Mančester siti.

Siti u naredne dve sezone neće igrati Ligu šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja i zato bi najbolji igrači mogli da napuste Etihad, među kojima i Bernardo Silva.

Barselona je već "bacila udicu" Bernardu, koga je i ranije htela upravo iz Sitija, ali sada bi stvari mogle da budu daleko uspešnije za Katalonce.

Totenhem umoran i uzdrman posle ligaškog poraza od Lajpciga, Čelsijeva treća uzastopna pobeda u gradskom derbiju mogla bi da donese kvotu 1,80. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Čelsi – Totenhem.

Iako je do sada prvak Engleske odbijao o prodaji Portugalca, situacija bi sada mogla da se promeni i ostvari transfer.

U Barseloni veruju da bi mogli da dobiju Bernarda Silvu i za manje od 100 miliona evra, koliko je trenutno tržišno procenjen.

Bernardo je član Sitija od leta 2017. godine kada je stigao iz Monaka za 70 miliona evra i već u drugoj sezoni bio proglašen za najboljeg fudbalera Sitija i u idealnom timu Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu