Grujić: Zadovoljstvo je raditi sa Klinsmanom

Marko Grujić, srpski fudbaler koji brani boje berlinske Herte, ističe da je zadovoljan kako teče njegov razvoj u Bundesligi.

MTIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Četiri decenije je Menhengladbah čekao da ugosti Bajern kao lider na tabeli i to će se danas (15.30) desiti. I pored toga, Bajern je favorit - kvota na dvojku je 1,55, a na trenutno prvi tim Bundeslige 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Bajern.

Nekadašnji veznjak Crvene zvezde je na otvaranju kola u petak uveče postigao gol i zabeležio asistenciju u remiju sa Ajntrahtom (2:2).

"Zadovoljan sam svojom partijom, dao sam i gol i zadovoljan sam kako teče moj razvoj u Nemačkoj. Šteta je što nismo zadržali prednost od 2:0. Ajntraht je dobra ekipa i to pokazuje iz nedelje u nedelju i u Evropi i u Nemačkoj. Pobedili su Arsenal u gostima, Bajern su dobili sa 5:1. Jednostavno, pritisli su nas u poslednjih dvadesetak minuta, mi smo se previše provukli i eto primili smo taj gol iz kornera", rekao je Grujić za "Večernje novosti".

Grujić smatra da će ekipa iz prestonice mnogo bolje igrati u drugom delu sezone.

"Iza nas je težak period. Izgubili smo pet utakmica. Jedino pozitivno je dolazak novog trenera. Čovek kao što je Jirgen Klinsman predstavlja autoritet za sve igrače. Zadovoljstvo je trenirati i raditi sa njim. Nadam se da ćemo imati više uspeha nego što je to bio slučaj u prošlosti. Imamo još tri meča pred zimsku pauzu i od januara možemo da očekujemo mnogo bolju Hertu", dodao je Grujić.

Sa druge strane, krilni napadač Franfurta Filip Kostić kaže da je njegova ekipa i pored zaostatka od 0:2 zaslužila sva tri boda.

"Zadovoljan sam svojom partijom, ali kada pogledam celokupan učinak smatram da smo zaslužili tri boda. Gubili smo 2:0, uspeli da se vratimo protiv čvrste ekipe, po ovakvom vremenu. Iskreno, nije suđenje nešto mnogo uticalo na našu igru, nije nam arbitar preterano smetao. Bili smo bolji, imali više pokušaja. Pre prvog kola, kada je VAR radio, je bio kontakt. Mogao je da svira faul za nas ili da ne svira ništa. To je odluka sudije i moramo to da poštujemo", rekao je Kostić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu