De Hea i Pogba propuštaju meč sa Partizanom?

Fudbaleri Mančester junajteda David de Hea i Pol Pogba nisu trenirali sa ekipom uoči polaska za Beograd i utakmice sa Partizanom u Ligi Evropa, preneo je Skaj.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Pogba je propustio tri poslednje utakmice zbog povrede skočnog zgloba, a deo pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine proveo je na rehabilitaciji u Dubaiju. Neizvestan je njegov nastup na utakmici protiv Noriča u nedelju.

Golman, David De Hea imao je problema sa preponom, zbog čega se očekivalo da neće braniti u derbiju protiv Liverpula, ali je on odigrao celu utakmicu u nedelju uveče, kada je bilo 1:1 na Old Trafordu.

Menadžer Mančestera Ole Gunar Solskjer je bez osmorice igrača za sutrašnju utakmicu, Luk Šou i Nemanja Matić su na rehabilitiaciji u Dubaiju.

Vezni igrač Džes Lingard je trenirao, nakon što je pauzirao tri nedelje zbog povrede prepone zadobijene tokom utakmice sa AZ Alkmarom. Takođe, trenirali su i Antoni Marsijal i Aron Van-Bisaka.

Utakmica Partizana i Mančester junajteda, u trećem kolu Grupe L u Ligi Evropa, igra se u četvrtak od 18 časova i 55 minuta na stadionu u Humskoj.

Na tabeli Grupe L, Partizan i Mančester junajted imaju po četiri boda, AZ Alkmar ima dva, a Astana je bez bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu