Superliga: Lalatović se vraća na Brdo, Rad "zagreva" Zvezdu za London

Nakon pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije utakmicama 12. kola

Izvor: B92
Podeli
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Kolo otvara dupli program u petak uveče, dan otvara duel Čukarički – Vojvodina, a zatvara gostovanje Rada kod Crvene zvezde.

Prvi meč na programu je derbi trenutno drugog i trećeg tima na tabeli kada trener Nenad Lalatović sa Vojvodinom ide bivšem klubu sa željom da nastavi dobre igre, s tim da isto namerava i Čukarički koji čak ima meč manje.

"Očekuje nas možda i najteža utakmica ove sezone. U tom klubu sam proveo godinu i po dana i mogu slobodno da kažem da je to jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, predvođen čovekom koji uvek ispunjava sve želje igrača i zato su oni tamo prezadovoljni. Međutim, isti takav slučaj je i u Vojvodini, gde Vojislav Gajić nama obezbeđuje sve ono što nam je potrebno za kvalitetan i nesmetan rad. Atmosfera u našim redovima je odlična, na treningu se čuje galama i igrači odlično treniraju", istakao je Lalatović.

Superliga, 12. kolo:
18.00 Čukarički – Vojvodina
20.00 Zvezda – Rad

Subota:
15.00 Mladost – Partizan
18.00 Javor – TSC
18.00 Proleter – Radnik
18.00 Radnički – Napredak
18.00 Spartak – Inđija
18.00 Voždovac – Mačva

Pred put u London, Zvezda večeras (20.00) dočekuje Rad, koji igra prilično loše i nalazi se na dnu tabele Superlige. Pobeda se ne dovodi u pitanje, a kvota da će crveno-beli slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Rad.

Branilac trofeja prvaka Srbije protiv Rada namerava da napravi dobru uvertiru za gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona i trijumf je imperativ kako bi ostao na čelnoj poziciji.

"Prošla je prva faza, zahuktavanje, sad dolazimo u ključni deo sezone, svaki bod može da bude bitan, a naglašavam opet da nam je prvenstvo prioritet', poručio je Vladan Milojević

Dan kasnije, a samo pet uoči dolaska velikog Mančester junajteda u Beograd u utakmici Lige Evrope, Partizan putuje na nezgodno gostovanje Mladosti u Lučane.

Crno-beli su izgubili prethodni meč u Superligi od Voždovca i tražiće povratak na pobednički kolosek, ali i pojačano raspoloženje pred Junajted.

U istom kolu niški Radnički dočekuje Napredak, Javor ekipu TSC-a, dok "fenejraš" Mačva ide na "krov" Voždovcu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu