Lalatović: Možda i najteža utakmica sezone; Vučić: Biće teško u Beogradu

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je predstojeći meč protiv Čukaričkog možda i najteža utakmica za njegovu ekipu od početka sezone.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Čukaričkog u petak u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

"Očekuje nas možda i najteža utakmica ove sezone", rekao je Lalatović.

Vojvodina je trenutno druga na tabeli sa 25 bodova, koliko ima i trećeplasirani Čukarički, ali iz utakmice manje.

"U Čukaričkom sam proveo godinu i po dana i mogu slobodno da kažem da je to jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, predvođen čovekom koji uvek ispunjava sve želje igrača i zato su oni tamo prezadovoljni. Međutim, isti takav slučaj je i u Vojvodini, gde Vojislav Gajić nama obezbeđuje sve ono što nam je potrebno za kvalitetan i nesmetan rad", rekao je Lalatović.

"Atmosfera u našim redovima je odlična, na treningu se čuje galama i igrači odlično treniraju", dodao je trener Vojvodine.

Lalatović na predstojećem meču zbog kartona neće moći da računa samo na Mladena Devetka, dok su svi ostali fudbaleri spremni i u konkurenciji za tim.

Na poziciji levog beka, Devetka će najverovatnije zameniti Nemanja Vučić.

"Mislim da će u Beogradu biti jedna tvrda i teška utakmica, u kojoj iskustvo ili eventualno neki potez pojedinca mogu da presude. Čukarički ima odličan tim, a posebno bih izdvojio Bogosavca, koga poznajem lično i koji je, po mom mišljenju, više puta pokazao da je najbolji levi bek u Srbiji. Bez obzira na to, ići ćemo na pobedu. Atmosfera u timu je odlična, svi smo 'zategnuti' i jedva čekamo da utakmica počne", rekao je Vučić.

Meč Čukarički - Vojvodina igra se u petak od 18.00 na Banovom brdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu