Mitrović: Moj posao je da postižem golove

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da bi mu prijalo da nastavi golgeterski niz u reprezentaciji, ali da je najbitnije da nacionalni tim pobedjuje.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND
Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Srbija u ponedeljak igra u Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Bilo bi lepo da nastavim golgeterski niz. Ali, najbitnije je da ekipa igra dobro i ostvari pobedu. Ako dođe još koji gol, bilo bi super. Golovi su samo bonus", rekao je Mitrović novinarima u Vilnjusu.

Mitrović u poslednje vreme ima odličan učinak u nacionalnom timu i napreduje na listi najboljih strelaca.

"Moj posao je da dajem golove, nebitno protiv koga igramo. Imamo mnogo dobrih igrača, kako na mojoj poziciji, tako u celom timu. Ja svaku utakmicu igram kao da mi je prva ili poslednja", kazao je Mitrović.

Kada je reč o predstojećoj utakmici, koja neće imati veliki rezultatski značaj, Mitrović je naveo da se dve ekipe veoma dobro poznaju, jer su za nešto više od godinu dana igrale dve utakmice.

"Biće drugačije, nijedna utakmica nije ista. Manje-više sve znamo jedni o drugima, tako da neće biti iznenđjenja, ni sa naše ni sa litvanske strane. Znamo sve o njima, verujem i oni o nama. Znamo šta nas čeka i spremni smo", naveo je napadač srpskog tima.

Utakmica Litvanija - Srbija igraće se u ponedeljak 14. oktobra od 20.45 u Vilnjusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu