"Tumbaković kaznio Jovića"

Španski ugledni list "AS" piše da se Luka Jović ne nalazi u reprezentaciji Srbije zbog kaznene mere selektora Ljubiše Tumbakovića.

PTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Poslednja reprezentativna pauza nije dobro prošla za napadača Real Madrida, pošto je protiv Portugala odigrao sam četiri minuta, a protiv Luksemburga nije bio ni u ekipi.

Razlog je bila povreda zbog čega je Jović otišao nazad u Madrid, međutim samo četiri dana kasnije nekadašnji napadač Crvene zvezde odigrao je meč sa Leventeom.

To je navodno zasmetalo Tumbakoviću, koji ga je potom izostavio sa spiska za utakmice protiv Paragvaja i Litvanije, piše "AS".

Madridski list navodi da je to kaznena mera Tumbakovića koji je još ranije izjavio "da niko nema zagarantovano mesto u ekipi".

Svaki selektor Srbije u prethodnih deset i više godine imao je sukob sa barem jednim fudbalerom, a videćemo da li će ovoga puta Jović biti taj koji neće moći da pronađe zajednički jezik sa iskusnim stručnjakom na klupi "Orlova".

Podsećamo, Srbija je u nedelju otputovala u Litvaniju gde je u sutradana očekuje meč protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (20.45).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu