Natho: Derbi? Prihvatam samo pobedu!

Izraelski vezni fudbaler Bibras Natho poručio je da ekipu Partizana interesuje jedino pobeda u predstojećem "večitom" derbiju.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Natho je najavljivan kao veliko pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku i ovaj sjajni vezista je te tvrdnje na terenu i dokazao.

Poslednji meč koji je odigrao u dresu Partizana bio je u četvrtak, kada su crno-beli u Ligi Evrope odmerili snage sa AZ Alkmarom, a Natho je bio dvostruki strelac na toj utakmici.

Vidi se da je Natho "naoštren" kada izađe na teren, a u narednom derbiju rekao je da crno-bele interesuje jedino osvajanje sva tri boda.

"Prihvatam samo jednu opciju za derbi, a to je osvajanje sva tri boda. Uvek razmišljam samo o pobedi, posebno kada se igraju ovakve utakmice. Pobeda, pobeda i samo pobeda. To je jedino što me interesuje i čemu težim u fudbalu", rekao je Natho.

Izraelac kaže da mu nije mnogo važno na kojoj poziciji će igrati.

"Što se mene tiče, svejedno je na kojoj poziciji igram, igram tamo gde je potrebno, gde trener kaže. Svaka pozicija ima svoje pozitivne i negativne strane. Ja dajem sve od sebe da pomognem svom timu"

U svet je iz Humske u četvrtak otišla sjajna slika sa tribina, na kojima je bilo preko 20.000 dece.

"Bilo je sjajno igrati dok su deca na tribinama, bilo je divno videti ih u onolikom broju. Veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre", poručio je Natho.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu