Braun za B92: Junajtedu neće biti lako s Partizanom

Ves Braun, bivši as Junajteda smatra da Mančester junajted čeka "nezgodna" utakmica sa Partizanom u Beogradu.

SN/ZKIzvor: B92
Podeli
Foto: Eurobank/Promo
Foto: Eurobank/Promo

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda dao je intervju za B92 povodom dolaska fudbalske škole Mančester junajteda u Beograd i tom prilikom se dotakao utakmice Partizana i Mančestera u Ligi Evrope.

* Šta očekujete od utakmica sa Partizanom?

"Znam da nas očekuju dve teške utakmice. Posebno mislim da će biti nezgodna ta utakmica na gostujućem terenu. Partizan nije tim sa kojim smo nedavno igrali, pa da ga dobro poznajemo, tako da će mnogo domaćeg zadatka biti potrebno uraditi u smislu skautiranja igre protivnika i slično"

* Junajted nije navikao da igra Ligu Evrope?

"Mislim da je Liga Evrope fantastična za igranje. Različiti gradovi, stadioni, ima toliko mnogo igrača za koje ne znate kako igraju i koje ćete morati da pratite. Takav je evropski klupski fudbal, i čak i ako ne igrate protiv tih igrača iz nedelje u nedelju, ne gledate ih na TV znate da ćete imati tešku utakmicu, posebno na strani"

* Strahujete li pomalo od nepoznanice snage tima Partizana i gostovanja u Beogradu?

"Kada igrate u gostima, morate da imate onu svoju najbolju, "A igru", jer ako je nemate, izgubićete! To se pokazivalo kroz istoriju, kada nespremni uđete u duel. Ne brinem, svi u Mančester junajtedu će uraditi svoje zadatke"

* Za Partizan igra i još jedan vaš poznanik, Zoran Tošić?

"Sa, tu je i Zoran Tošić, igrač kog poznajem iz perioda dok je bio sa nama u Mančesteru. Nadam se da će se potpuno oporaviti i da će igrati. Biće to za njega sjajna prilika da igra protiv svog bivšeg kluba", zaključio je Braun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu