Milojević: Ne bih o tome ko je pogrešio

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je njegova ekipa napravila nedopustive greške za visok nivo i da će morati iz njih da uči.

LNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
AP Photo/Matthias Sćrader
AP Photo/Matthias Sćrader

* "Gledali smo Bajern u oči, na njihovom terenu"

* Kovač: Mogli smo da damo još neki gol

Zvezda je poražena u Minhenu od Bajerna rezultatom 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Čestitam igračima Bajerna na pobedi, takođe i mojima na dobroj igri. Znali smo šta nas očekuje, došli smo velikom Bajernu, pretendentu da osvoji LŠ. Veliko iskustvo za nas što smo igrali na Alijanc areni. Nismo se uplašili, pokušali smo da ih onemogućimo i da suzimo prostore, sa tranzicijom i da ugrozimo. Nije nam uspevala bolja cirkulacija u sredini, lako smo gubili lopte. U drugom delu smo neke stvari ispravili, probali smo kroz posed da napadnemo njihovu zadnju liniju", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da, kako je naveo, ostaje žal što smo primili drugi ili treći gol, pogotovo treći na ovom nivou ne sme da se prima.

"Bio je to neki vid pada koncentracija. Tek je prvo kolo, grupna faza, izvući ćemo pouke. Bajern zna surovo da vas kazni. Imali smo i tu šansu Marina kod aktivnog rezultata 1:0, mogli smo da okrenemo. Sa tim drugim golom je utakmica i bila rešena".

Milojević je istakao da je bilo mnogo grešaka u prvoj trećini terena.

"Ne bih da ulazimo ko je pogrešio. Mnogo je ranije izgubljena lopta kod gola. Imali smo ozbiljnih problema u prvom poluvremenu. Probali smo da napravimo neke izmene, nije lako, kad pogrešite jednom, postaju teške nove. Ovo je visok nivo. Nažalost, moramo na greškama da učimo", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu