FK CZ: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona

U ponedeljak 16. septembra počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje tri meča koja će Crvena zvezda odigrati u Beogradu

Izvor: zvanični sajt
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Srpski šampion će igrati protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Prodaja karata odvija se paralelno na blagajnama Stadiona "Rajko Mitić" i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs

Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 18 časova.

Svaka punoletna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata uz pokazivanje ličnog dokumenta.

Cene paketa karata su sledeće:

Sever: 12,000 dinara,
Jug: 12,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara,
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.

"Na šalterima 1 - 4 prodavaće se paketi karata za tribine zapad i istok uz mogućnost izbora konkretnog sektora i reda, u skladu sa raspoloživošću u momentu prodaje, kao i za tribine sever i jug, po potrebi. Na šalterima 5 - 8 prodavaće se paketi karata samo za tribine sever i jug. Karte za VIP sektore na stadionu prodaju se samo na blagajni u službenim prostorijama kluba.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno 3 rate za kreditne kartice Banke Inteza.

Prodaja karata preko interneta odvija se već od nedelje uveče na sajtu našeg partnera, kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Jedna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu.

Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina. Kupci koji prilikom onlajn plaćanja koriste kreditne kartice Banke Inteza mogu odabrati da pakete karata plate na najviše tri rate.

Tokom perioda visoke posećenosti sajta aktiviraće se "elektronski red" kada sistem pušta ograničen broj korisnika na sajt prema redosledu dolaska kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje prodaje. U tom slučaju potrebno je sačekati da se otvori željena strana i kupiti karte u predviđenom roku - štoperica u svakom momentu pokazuje rok u kome je potrebno završiti kupovinu.

Početkom faze slobodne prodaje karata, dakle od 16. septembra 2019. prestaju da važe sve rezervacije, popusti i pravo preče kupovine za vlasnike sezonskih i članskih karata FK Crvena zvezda.

Prodaja pojedinačnih karata za utakmice grupne faze Lige šampiona biće moguća samo ukoliko sva mesta ne budu prodata u okviru paketa karata.

U periodu slobodne prodaje paketa karata za Ligu šampiona Servis za članstvo će raditi sa istim radnim vremenom kao i blagajne stadiona", navedeno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu