Dragan Aničić ponovo na klupi Mačve

Uprava fudbalskog kluba Mačva imenovala je Dragana Aničića za novog-starog šefa stručnog štaba.

MTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Četrdesetosmogodišnji trener već je bio strateg ovog superligaša, a prošlu sezonu proveo je u Voždovcu.

Aničić je istakao da veruje da će uspeti da Mačvu vrati na zasluženu poziciju, kao i da će trenutna kriza biti uspešno prevaziđena.

"Drago mi je što vas ponovo vidim i što ćemo, nadam se, ponovo imati izuzetno kvalitetnu saradnju, kao što je to i ranije bio slučaj. Jako mi je drago što sam se vratio u Mačvu i ako se sećate, kada sam odlazio iz Mačve pre nekih godinu dana, rekao sam da ću se jednog dana vratiti sigurno, jer sam ovde ostavio velike prijatelje, i sportske i životne. Imali smo jednu lepu priču, dobro se radilo, mislim da su i rezultati bili korektni", rekao je Dragan Aničić.

Predsednik kluba Ivica Kralj istakao je da će povratak Aničića za klub značiti nastavak uspešnih rezultata, jer je svoj trenerski kvalitet u Mačvi već pokazao.

"Dragana Aničića poznajete svi dobro, bio je član našeg kluba dve godine u vreme najvećih uspeha postignutih u poslednjih nekoliko decenija. Nadam se da će takav trend biti nastavljen i u narednom periodu. Start u ovoj sezoni nije bio onakav kakav smo očekivali, ali pozitivne atmosfere ni sada ne manjka. Bez obzira na trenutno stanje, znamo da imamo kvaliteta i znanja za mnogo više nego što je to bilo u prethodnih sedam kola i verujem da će u nastavku Mačva biti ona prava, kakva je trebala da bude i do sada", rekao je Ivica Kralj.

Novi šef struke će ekipu predvoditi već predstojećeg vikenda kada će ekipa Mačve u okviru 8. kola Linglong Superlige Srbije u Senti biti gost ekipe TSC-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu