FKCZ: Počela pretprodaja paketa karata za LŠ

Pretprodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati kod kuće zvanično je počela.

MTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Olimpijakos (1.10.), Totenhem (6.11.) i Bajern Minhen (26.11.).

Tokom prva tri dana pretprodaje, dakle u ponedeljak 9. septembra, utorak 10. septembra i sredu 11. septembra 2019. karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za ovu godinu ne računajući vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata koji nemaju mogućnost kupovine karata u pretprodaji i na njih se ne odnosi nijedna od ovde navedenih pogodnosti.

Porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i imaju sva prava koja imaju vlasnici sezonskih karata.

Vlasnici sezonskih karata rezervisane pakete karata za svoja mesta sa popustom mogu kupiti i putem interneta na sajtu www.iticket.rs na sličan način kako je to bilo moguće za utakmicu protiv ekipe Jang bojs.

Ovo se odnosi i na besplatne pakete za decu u okviru porodičnih paketa. Detaljno uputstvo će biti poslato elektronskom poštom svim „sezoncima“ koji su prilikom kupovine sezonske karte ostavili svoju adresu.

Pomenute dodatne pakete karata za vlasnike sezonskih karata koji se kupuju po punoj ceni moguće je kupiti samo na blagajni stadiona. Naravno, moguće je kupiti rezervisanu kartu na internetu a dodatne karte naknadno, na blagajni stadiona.

U ovoj fazi jedan šalter će biti namenjen vlasnicima sezonskih karata a svi ostali članovima kluba.

Svi članovi kluba mogu da kupe jedan paket karata za tribinu po želji, u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine uz popust od 20%.

Ovaj popust se ne odnosi na članove kluba koji poseduju i sezonsku kartu jer oni već imaju pravo da kupe jednu kartu sa popustom od 50%.

Preostala mesta na stadionu biće na raspolaganju u fazi slobodne prodaje koja će se odvijati na internetu na sajtu www.iticket.rs, a blagajne stadiona za tu fazu prodaje će biti otvorene najranije 16. septembra 2019.

Radno vreme blagajne stadiona u obe faze prodaje (pretprodaja i slobodna prodaja) je od 10 do 18 časova.

Sve ostale pojedinosti i informacije o pretprodaji i prodaji karata možete naći na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.