"Pokazaćemo svoj talenat"

Trener Voždovca Radomir Koković rekao je da ga raduje to što njegovi fudbaleri igraju sve bore i da očekuje da protiv Mladosti pokažu talenat.

LNIzvor: B92, Beta
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

"Kadrovski nemamo probleme, što me jako raduje i bićemo kompletni. Raduje me takodje što nam je igra svake nedelje sve bolja. Počeli smo da ozbiljnije primenjujemo model igre na kojem radimo i očekujem da moji momci i sutra pokažu svu raskoš svog talenta i našeg napornog rada", rekao je Koković u najavi utakmice.

Voždovac će dočekati Mladost u šestom kolu Super lige Srbije.

"Mladost je specifična ekipa. Specifično se brane i napadaju, uvek je teško spremiti utakmicu koja se igra protiv ovog tima. Iskusna ekipa, čiji je kostur dugo vremena na okupu. Stanić će imati težak posao da nadomesti odsustvo Nenada Milovanovića koji je bio nosilac uspeha ove ekipe. Ali, s obzirom na to da su njih dvojica dugo radili zajedno, mislim će kolega Stanić moći da odgovori na sve izazove koje nosi predovodjenje tima kao što je Mladost", kazao je Koković.

Utakmica će se igrati u subotu od 20.00 uz slobodan ulaz na stadion na Voždovcu.

Koković je pozvao navijače da dodju na stadion jer je idealan termin za utakmicu i najavio je da će se ekipa potruditi da publika ima šta da vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu