Simić: Teško u Švajcarskoj, ali nikoga se ne plašimo

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić smatra da ih očekuje veoma težak meč protiv Jang Bojsa, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Simić je bio strelac u pobedi Zvezde nad Spartakom u Subotici i kako kaže Tomanu mu je pripremio pola posla kod pogotka.

"Vrlo važna pobeda za nas. Moj pogodak bio je plod dobre akcije. Prvo je Krstović dao loptu Tomaneu u dubinu, a zatim mi je naš napadač odličnim asistencijom omogućio da postignem gol. Gol je došao u bitnom trenutku, iako nije označio kraj uzbuđenja na stadionu u Subotici. Pokazali smo da imamo snage i jaku želju za pobedom, što smo i materijalizovali na kraju utakmice", rekao je Simić za zvanični sajt Zvezde.

Zvezdino fudbaleri punom parom pripremaju se za gostovanje u Švajcarskoj.

"Očekuje nas težak meč u plej-of za Ligu šampiona, ali nadam se da ćemo se iz Švajcarske vratiti sa povoljnim rezultatom. Jang Bojs je dobra ekipa, prvak svoje zemlje i prošlogodišnji učesnik Lige šampiona, kao i mi. Savladali su tada Juventus u grupi, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu, ali mi smo Zvezda, nikog se ne plašimo i susret sa kvalitetnim protivnicima nas dodatno motiviše. Verujem da će publika uživati u lepom i kvalitetnom fudbalskom okršaju".

Krilni napadač ističe da očekuje odličnu atmosferu u Bernu.

"Znamo da zvezdaša ima svuda na svetu, tako da verujem da ćemo imati fantastičnu podršku i na gostovanju. Pokazali se na svakoj utakmici do sada koliko nam podrška sa tribina znači. Zvezdine pesme čuju se i u inostranstvu, tako da nema razloga da i ovog puta ne bude tako", zaključio je Simić.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu