"Utisak iz Amsterdama – Tadić je veliki autoritet i na terenu i van njega"

Pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije Aleksandar Janković je u Amsterdamu razgovarao sa Dušanom Tadićem.

SVIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FSS
Foto: FSS

Kako je objavljeno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, poseta je organizovana u okviru uvoda za kvalifikacione duele sa Portugalom i Luksemburgom u septembru.


"Utisak iz Amsterdama je takav da se lako vidi koliki je Dušan autoritet na terenu i van njega, kako predvodi Ajaks u igračkom, ali i ljudskom smislu. On je mladim igračima Ajaksa jedan ozbiljan, pravi putokaz. I to svima nama treba da imponuje, da naš igrač u tako velikom klubu, rekao bih, bude uzor kao igrač i ličnost",
rekao je Janković.

On je istakao da će karakteristike koje poseduje Tadić sigurno i dalje da daju kvalitet i snagu za utakmice koje predstoje.

"I Ajaksu i našoj reprezentaciji. Dušan je optimista po pitanju onoga što nas očekuje, s jedne strane kada je u pitanju kvalitet naših igrača, ali istovremeno je i obazriv zbog situacije u kojoj se trenutno nalazimo s obzirom na broj osvojenih bodova. Ubeđen je da možemo da odigramo dobru utakmicu, kako protiv Portugala, tako i ostale utakmice u grupi", rekao je Janković koji je posmatrao duel Ajaks - Emen, susret u kome je Tadić ponovo briljirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu