Luka Jović već na izlaznim vratima Real Madrida?!

Reprezentativac Srbije Luka Jović nije ubedio trenera Real Madrida Zinedina Zidana da je spreman da zaigra za taj klub, prenose španski mediji.

SVIzvor: B92
Podeli
Photo by Denis Doyle/Getty Images
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Kako se navodi, mladi napadač nije opravdao očekivanja u pripremnim utakmicama, pa bi možda mogao da bude prosleđen na pozajmicu.

Portal Don Balon piše da Jović ne gleda negativno na mogućnost da provede narednu sezonu u nekom klubu u kom bi imao sigurnu minutažu.

"Utisak koji je ostavio dosad je negativan. Bio je nezapažen u prvim prijateljskim utakmicama i nije imao sreće pred golom. Jedva da je i učestvovao u igri i bio je vrlo neprimetan", navodi se.

Dodaje se i da je na njegovom transferu insistirao predsednik Florentino Peres, dok trener Zidan smatra da je za Jovića data velika svota novca (60 miliona evra), kao i da bi za njegov napredak bilo bolje da je ostao u Ajntrahtu.

Navodno Real već razmatra da vrati Jovića na pozajmicu u Frankfurt, kao i da se potom vrati u Madrid.

"Logično, Realu će biti potrebna zamena za Karima Benzemu. Za neke je to Marijano Dijas, ali Zidan ne misli tako i želi da se reši tog fudbalera. Zidan je više za nekog iskusnog napadača, a kao opcija se pominje Kristijan Stuani, koji je odigrao dve odlične sezone u Đironi, timu koji će se naredne sezone takmičiti u Segundi", dodaje se u tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu