Junajted odbio novu ponudu Intera za Lukakua

Mančester junajted je odbio novu ponudu Intera za napadača Romelua Lukakua.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Michael Regan/Getty Images
Photo by Michael Regan/Getty Images

Belgijanac je zbog lakše povrede propustio duel dva kluba u Singapuru u meču Internacionalnog kupa šampiona u kojem je Junajted slavio sa 1:0.

Verovalo se da će susret dve strane biti idealna prilika da se razmatra ponuda Italijana za Lukakua, koji želi da promeni sredinu, ali čelnici Junajteda su odlučni da ga ne puste bez visokog obeštećenja.

Inter je samo koji sat pre početka utakmice poslao novu ponudu od 60 miliona evra, koja je uključivala i određene bonuse, ali to je bilo daleko ispod traženih 100 miliona, koliko ga procenjuju na "Old Trafordu".

Trener Intera Antonio Konte je očligledno nezadovoljan zbog toga, jer se još jednom pokazalo da je ekipi potreban iskusan napadač.

"Rekao sam još u petak, Lukaku je igrač Mančester junajteda. Nije u redu da opet pričam o njemu. Moramo da pokažemo respekt prema klubu, prema samom igraču, ali i mojim igračima. Dopada mi se, smatram da je on taj koji može da unapredi našu igru, ali to je moja nada i želja, drugo je šta će se dogoditi i šta će uraditi ljudi iz kluba", zaključio je Konte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu