Gobeljić posetio povređenog fudbalera Suduve

Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, koji je doživeo povredu na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i fudbaler Marko Gobeljić obišli su Slavickasa koji je nakon povrede na utakmici sa Crvenom zvezdom operisan u Beogradu.

Crveno-bela delegacija poklonila je litvanskom fudbaleru dres koji su potpisali svi prvotimci Crvene zvezde i prenela mu je želje cele ekipe da se što pre oporavi.

Ono što raduje jeste da su doktori zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

“Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu”, poručio je Gobeljić.

Podsetimo, 33-godišnji fudbaler Suduve je zadobio dvostruki prelom potkolenice posle neopreznog starta beka Zvezde u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu