"Nije gotovo, verujemo u preokret"

Fudbaleri Radničkog pripremaju se za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Shaun Botterill/Getty Images
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Radnički ima želju da nadoknadi 0:2 iz Talina i izbori dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta u narednoj kvalifikacionoj rundi.

Prvotimac Nišlija Ukrajinac Taras Bondarenko ističe da mu je teško pao poraz u Estoniji, ali i da je optimista pred revanš na Čairu.

"Poraz smo mnogo teško preživeli. Sramota nas je, ali znamo da još ništa nije izgubljeno. Verujemo u našu snagu i u to da možemo da preokrenemo rezultat i prođemo dalje pred našom publikom. Očekujem da ćemo pokazati naš pravi kvalitet i dokazati navijačima da smo zaslužili dres ovog kluba. Floru respektujemo, ali smatramo da možemo da ostvarimo cilj. Niška publika zaslužuje da ima tim koji se bori za njih i koji na svakoj utakmici daje svoj maksimum. Samo tako možemo da se izborimo za ono što smo zacrtali", rerkao je Bondarenko.

Ulaznice su puštene u prodaju u ponedeljak na biletarnici ispred hale Čair po ceni od 500 dinara za istočnu, zapadnu i severnu tribinu, dok je za mesto u loži potrebno izdvojiti 2.000 dinara.

Južna tribina biće prazna, pošto je UEFA kaznila Radnički zbog neprimerenog transparenta i upotrebe pirotehničkih sredstava na meču protiv Makabija pre godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu