Jokanović o klupi Srbije: Neka me ne guraju u lažne priče

Srpski trener Slaviša Jokanović demantovao je navode da će zameniti Mladena Krstajića na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Alex Livesey/Getty Images
Photo by Alex Livesey/Getty Images

"Imam druge planove, želim svakodnevno da radim, trenutno mi selektorski posao nije u prvom planu. Uz to, niko iz Fudbalskog saveza Srbije me nije zvao, pa bih zamolio sve koji izmišljaju razne priče i cifre koje navodno tražim da me ostave na miru", rekao je Slaviša Jokanović za "Novosti".

Jokanović, koji je poslednji angažman imao u Fulamu, kaže da to nije realna opcija i da je moguće da će jednog dana postatiti selektor, ako bude imao priliku.

"Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina", rekao je Jokanović.

Mladen Krstajić podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije, nekoliko dana posle ubedljivog poraza od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mediji su prenosili da je Ljubiša Tumbaković najbliži klupi Srbije, međutim od toga izgleda nema ništa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.