Zvonimir Vukić u Vojvodini?

Zvonimir Vukić, nekadašnji prvotimac Partizana, bivši reprezentativac i igrač Šahtjora i Moskve, mogao bi da postane novi član Vojvodine.

Izvor: B92, dnevna štampa
Podeli

Beogradski mediji tvrde da su predsednik Vojvodine Ratko Butorović i Vukić imali susret još pre Nove godine pa bi posao mogao da bude obavljen već ove nedelje. Vukić je slobodan igrač, posle gašenja FK Moskva čiji je bio član trenirao je u Beogradu, bilo je govora o povratku u Partizan ali se čini da bi karijeru mogao da nastavi u Novom Sadu.

Novosađani su ove zime ostali bez Marija Đurovskog koji je postao član Ergotelisa pa bi za Vukića bilo mesta u ulozi organizatora igre.

Nezvanične informacije iz Novog Sada kažu da bi Vukić mogao da potpiše ugovor ove nedelje a već 10. januara, kada počinje prelazni rok, postao bi i zvanično igrač novosadskih 'crveno-belih'.

Vukić je rođen 19. jula 1979. godine, karijeru je započeo u zrenjaninskom Proleteru, posle boravka u madridskom Atletiku (1998 - 2000) stigao je u Partizan (2000 - 2003), a iz Beograda otišao u Šahtjor iz Donjecka (2003 - 2008).

U Donejcku nije bio zadovoljan, godinu dana proveo je na pozajmici u engleskom Portsmutu, šest meseci u Partizanu, a od leta 2008. do gašenja FK Moskva igrao je u glavnom gradu Rusije.

Za reprezentaciju je odigrao 26 utakmica i postigao šest golova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu