- Komentari -
  1. @my way

    Jos je prerano da se uznesemo. Nema sumnje da igramo sve bolje, i da aspekat po aspekat nase igre se poboljsava, ali i dalje ima nekih ociglednih mana i nedostataka. Jedan od najjocekivanijih mana je ogroman manjak poena iz bloka u odnosu na takmicenja iz prethodnih godina (faktor: Milena iliti najbolji bloker danasnjice). Takodje, i ako drugi primac, od kad je Brankica tu, nije bio bitan poenter, procentualno Busa/Blagojevic/Milenkovic daju manje poena u odnosu na timski total nego ikada pre.
    (Zagor, 30. avgust 2019 22:05)

    # Link komentara

  2. Jeste, zaista su nase devojke pokazale silu i stabilnost. Nije bilo nekih oscilacija i da se nije desilo sto se desilo na kraju prvog seta to bi gotovo izvesno bila pobeda protiv Turske 3:0 na njenom terenu. Sad idemo jako do kraja, a i Italijanke i sve ostale neka drhte pred nama.
    (my way, 30. avgust 2019 14:09)

    # Link komentara

  3. Nedostaju Brankicini i Tijanini servisi, servirale su fantastican skok servis do kraja Ria, i onda presle na flot (koji je bio dobar) i sad ovaj povratak na skok servis je daleko od onog iz Ria. Napad kroz srednjake prilicno nesiguran, ali ima vremena sve da se popravi, raduje prijem koji je i najteze kroz takmicenje popraviti
    (Stamp, 30. avgust 2019 13:12)

    # Link komentara