Vesti - Euroleague -

"Partizan ima sjajan domaći teren, neće biti lako"

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa izjavio je da je privliegija što nosi dres "kraljevskog kluba".

Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Reprezentativac BiH u Madrid je stigao prošle godine iz Breogana, a nakon neuspešne epizoda u turskom Efesu.

"Samo radim ono što tim traži od mene, šta god trener želi da uradim. Ove godine moj posao je da postignem poena, tako da pokušavam da budem agresivan na košu, da pronađem saigrače i da donosim prave odluke u napadu na svakoj utakmici. Šta god trene misli da treba da uradim, uradiću to", rekao je Musa.

Musa ove sezone u Evroligi prosečno beleži 15,5 poena, a Real je sa druge pozicije na tabeli i skorom 20-9 obezbedio plasman u Top 8.

"Svaki igrač u ovom timu je veoma iskusan, i ja sam privilegovan što igram su Realu. Ne bih mogao da neko radi nešto bolje od drugih. Iskusni veterani kao što su Rudi, Ćaćo i Serhio guraju sve ostale da otelotvore mentalitet Real Madrida", rekao je on.

Ekipa Ćus Matea u 30. kolu Evrolige igra protiv Virtusa iz Bolonje u petak od 19 sati, a sledeće sedmice u duplom kolu čekaju je okršaji sa Fenerbahčeom i Partizanom.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo fokusirani na Virtus, a onda ćemo razmišljati o preostalim mečevima. Svaka od tih ekipa je opasna. Kada je reč o Fenerbahčeu i Partizanu, koji se bore za 4. mesto i plej-of, oni imaju sjajnu atmosferu na domaćim terenima i neće biti lako", rekao je Musa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 115 sledeca idi na stranu