Vesti - Euroleague -

Zvezda poslala ponudu za Kampaca – na potezu Real

Čelnici Real Madrida zvanično su obavešteni o Zvezdinoj ponudi Fakundu Kampacu.

Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tu informaciju su prenela dvojica pouzdanih novinara u liku Emilijana Kerkije (Sportando) i Arisa Barkasa (Jurohups), te postoji malo verovatnoće da ona nije tačna.

Grčki novinar prenosi da se radi o dvogodišnjem ugovoru vrednom 1,8+2,5 miliona evra neto za narednu godinu, uz opciju da Kampaco ne produži ugovor.

Zvezdina ponuda je za sada jedina. Postojalo je interesovanje Olimpije iz Milana i Fenerbahčea, ali ovi timovi mu nisu poslali zvaničnu ponudu.

Ostaje i pitanje ko će platiti ostatak prava koje na Kampaca u Evropi poseduje upravo Real. Argentinski plejmejker je morao da plati šest miliona evra da bi otišao u Evropu, a od tog duga je ostalo još 2.600.000€.

Navodno je to trebalo Kampaco da plati, ali su se u međuvremnu pojavile i informacije da će veliki deo toga pokriti Crvena zvezda.

Ono što je važno znati jeste da Real Madrid zadržava pravo da izjednači ponudu bilo kog kluba. Imaju devet dana da to i učine.

Podsetimo, Kampaco je za Real igrao u sezoni 2014/15, te u periodu od 2017. do 2020. godine. Sa tim timom, pre odlaska u Denver, osvojio je dve Evrolige i nekoliko titula šampiona Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 80 sledeca idi na stranu