Heroj Švedske: Ponosan sam

Fudbaleri Španije i Švedske remizirali su (0:0) u okviru prvog kola ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, na zadovoljstvo skandinavske ekipe.

Komentari 7
Podeli
EPA/Jose Manuel Vidal / POOL
EPA/Jose Manuel Vidal / POOL

Ipak, jedan od najboljih pojedinaca susreta Aleksandar Isak ipak žali zbog jedne stvari.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

"Želeo bih da smo imali više poseda kako bismo mogli više prilika da kreiramo. Ali morate da prihvatite realno stanje stvari. Borili smo se do poslednjeg minuta, a da nas je neko pitao pre meča bili bismo veoma zadovoljni sa bodom", izjavio je napadač Sosijedada.

Heroj Šveđana Robin Olsen saglasan je sa kolegom iz reprezentacije.

"Izvanredan timski rad. Način na koji su momci trčali po ovoj vrućini...nisam bio jedini koji je obezbedio ovaj bod. Ovo nije bio najbolji meč koji smo odigrali, niti poen koji smo najviše zaslužili, ali smo se zaista borili. Kada pogledam unazad, ponosan sam", poručio je rezervni golman Evertona.

Šveđani naredni meč igraju za tri dana protiv Slovačke, dok će Španci igrati sa Poljskom.

Pročitajte još:

Španija kiksnula protiv Švedske

Španska jalova dominacija – trojica više nego cela Švedska

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vesti

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu