Totalni fudbal – kreće "grupa smrti"

Zatvaramo prvi krug na moćan način, mečevima takozvane "grupe smrti".

Komentari 24
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Od 18 časova na teren izlazi aktuelni šampion Portugal, svojevrsni "tim snova" predvođen Kristijanom Ronaldom napada Mađare.

A onda u 21h prvi "blokbaster" kao savršena tačka na prvo kolo – duel dva titana evropskog i svedskog fudbala, Francuske i Nemačke.

Biće odličnog fudbala ovog utorka, iako ćemo gledati dve, umesto tri utakmice.

A evo šta Vam je za danas spremila kladionica Meridijan:

18.00 Mađarska – Portugal

Za utakmicu Mađarska – Portugal kladionica Meridian je spremila najveću ponudu za klađenje. Kvota na kec je 7.20, iks je 4.10, dvojka 1.53, a GG 2.21. Sve kvote pogledajte na sajtu meridianbet.rs, a OVDE vas čeka i bonus za klađenje od čak 2.000 RSD.

Sve osim lake i ubedljive pobede Portugala bi bilo ravno senzaciji.

Ne samo zbog toga što je Portugal aktuelni evropski šampion, niti zbog toga što ga predvodi jedan od najboljih fudbalera u istoriji Kristijano Ronaldo.

Već zbog toga što Portugal ima jedan od najkompletnijih i najsnažnijih sastava u poslednjih nekoliko godina, sa po bar dvojicom vrhunskih igrača na svakoj poziciji.

A eventualni kiks u ovom meču lako bi mogao da znači i kraj šampionskih ambicija, jer posle Mađarske slede sudari sa Nemačkom i Francuskom.

Naravno, Mađari nisu došli samo da bi učestvovali, ali bez svog najboljeg igrača Dominika Soboslaija će im svakako biti još teže da se suprotstave šampionu Evrope.

21.00 Francuska – Nemačka

Za utakmicu Francuska – Nemačka kladionica Meridian je spremila najveću ponudu za klađenje. Kvota na kec je 2.70, iks je 3.20, dvojka 2.80, a GG 1.84. Sve kvote pogledajte na sajtu meridianbet.rs, a OVDE vas čeka i bonus za klađenje od čak 2.000 RSD.

Na papiru Francuska je apsolutni favorit, ali nikad ne sme da se potceni Nemačka, bez obzira na sastav i formu u kojoj se nalaze.

Aktuelni prvak sveta Francuska ima impresivan tim, možda i još jači nego pre tri godine na Mundijalu u Rusiji, pre svega zbog povratka Karima Benzeme u tim, ali i zbog toga što je u međuvremenu Kilijan Mbape postao još moćniji.

Ipak, s druge strane je najtrofejnija evropska selekcija, koja nije izgubila poslednjih 12 premijera na evropskim prvenstvima.

I dalje se priča o debaklu Nemačke od Španije 6:0 i senzacionalnom porazu od Severne Makedonije 2:1 jesenas, ali prošlost nikad nije uticala na sadašnjost "Pancera".

"Elf" jednostavno zna kako da pobeđuje na velikim turnirima, pa možemo samo da sa zadovoljstvom najavimo istinski fudbalski spektakl koji sigurno neće izostati čak i ako ne bude mnogo golova.

A nemoguće je da ih ne vidimo s obzirom na imena koja se nalaze u ove dve selekcije.

Grafika SofaScore

Tipovi

prethodna strana 1 / 2 sledeca idi na stranu