Komentari: Španija kiksnula protiv Švedske

Fudbaleri Španije i Švedske odigrali su nerešeno 0:0 u okviru grupe E na Evropskom prvenstvu.

Pošaljite komentar
  1. A je li bi ukomponovali ovaj tim Spanije Aragones i Del Boske.Sta da ukomponuju pola tima bilo iz Barselone.Igrali su isto kao sto je igrala Barselona.Znaci gledas u to vreme Barselonu i Spansku reprezentaciju kao da gledaš jedan isti tim.Pazi molim te Aragones i Del Boske igrali tika taka fudbal.Hahahahahahahh.

    Del Boske je vrhunski trener bio i njegove ekipe su igrale fantasticno sve i uvek... I sa Realom je igrao najlepsi fudbal koji je Real igrao u poslednjih 30 godina( nema veze ko je igrao za real, pricam o sistemu igre koji je postavio del Boske)... Ste se tice Aragonesa, svaka mu cast jer je on prvi trener posle bar 20 godina, koji je totalno promenio sistem igre reprezentacije i prilagodio ga je vrhunskim igracima kojima je taj sistem savrseno prijao... zato su Spanci bas po vodjstvom Aragonesa igrali svoj najbolji fudbal ikad, bolji nego kasnije kada ih je vodio Del Boske i kada su opet bili prvaci Evrope i kada su postali i prvaci sveta... daleko od toga da tu njih dvojca nemaju zasluge, njihov uticaj i sistem igre je bio presudan, kao i odabir igraca, naravno...
    (choda gauchoo, 15. jun 2021 17:29)

    # Link komentara

  2. Što kiksnula,Španci napadali 90 minuta a Švedjani se branili i odbranili :)
    (tutlo, 15. jun 2021 10:58)

    # Link komentara

  3. Ma španci su moćna ekipa ne razumem da odeš na svetsko ili sve jedno evropsko prvenstvo i parkiras autobus pozadi moleći Boga da ti ne daju gol..ne znam šta bi svedjani radili da su primili gol otvorili malo više i primili još dva, tri..jadan je fudbal kao takav
    (Maki, 15. jun 2021 10:46)

    # Link komentara

  4. Spanci nikada nisu bili neka reprezentativna sila,bili su kao dobri ali nikada nisu nista osvojili.I onda im se desila generacija koja se desi jednom u 700 godina i Aragones postade trenercina.Evo moja baba da je imala te igrace osvojila bi isto sto i Aragones i Del Boske.Ej bre Cavi,Inijesta,Pujol,Pike,Buskets, Fambregas,Tores,Serhio Ramos,Capdevila,Xavi Alonso,Kasiljas,David Silva,Vilja,Mata,Pedro,Hesus Navas znaci samo im daš loptu i skloniš se.Na poluvremenu popiješ koje pivce uz kafu.Tako da uporediti tu generaciju sa ovom sada je razlika jedno 5 klase.
    (KoRn, 14. jun 2021 23:00)

    Gde ide pivo i kafa, rakiještina ide uz kafu...
    (jok ja, 15. jun 2021 07:40)
    Pa pošto sam ovde spomenuo moju babu ona ne pije rakiju ali pivo dere.
    (KoRn, 15. jun 2021 10:27)

    # Link komentara

  5. Morata je pravi timski igrač - tima koji čine menadžeri, treneri, UEFA čelnici, vlasnici klubova i kladionica... Videli da je brat, da ćuti, i samo ga valjaju a on se tali...
    (Lax, 15. jun 2021 09:21)

    # Link komentara

  6. Kako volim komentare kao što su tvoji, da dobre timove može svako da vodi, to "samo im daš loptu i pustiš ih da igraju" kao da se takmiče protiv rekreativaca koji se skupe da igraju u balonu jednom mesečno, a ne protiv ostalih vrhunskih timova sličnog kvaliteta. Reprezentacija Engleske u periodu od 2001. do 2007. ti je najbolji primer. Ej bre Džerard, Lampard, Skols, Runi, Bekam, Ešli Kol, Oven, Ferdinand, Teri, Kembel, Nevil itd., majstor do majstora, i šta uradiše? Paf Brazil u četvrtfinalu 2002., paf Portugal jednom u četvrtfinalu 2004., paf Portugal drugi put u četvrtfinalu 2006. i za kraj najveći paf Hrvatska na sred Vemblija kad su ispali u kvalifikacijama za EP 2008. Jednostavno Eriksen i Meklaren nisu znali da ukomponuju sav taj talenat i da od njega stvore reprezentaciju koja može da uradi nešto više, dok su Del Boske i Aragones to uspeli.
    (Tragikomedija, 15. jun 2021 03:08)
    A je li bi ukomponovali ovaj tim Spanije Aragones i Del Boske.Sta da ukomponuju pola tima bilo iz Barselone.Igrali su isto kao sto je igrala Barselona.Znaci gledas u to vreme Barselonu i Spansku reprezentaciju kao da gledaš jedan isti tim.Pazi molim te Aragones i Del Boske igrali tika taka fudbal.Hahahahahahahh.
    (KoRn, 15. jun 2021 09:19)

    # Link komentara

  7. Španjolska se potrošila. Od 2006. do 2016., dakle punih 10 godina, najbolja svjetska reprezentacija ; 2 loše utakmice ( 2006. protiv Francuske i 2014, protiv Nizozemske ) su ih spriječile da nisu osvojili još. Jućer su Šveđani uspjeli sačuvati nulu teškim bunkerom, no Španjolska ide dalje
    (djedmedjed, 15. jun 2021 09:19)

    # Link komentara

  8. Kakva je tragi komedija Španija. Sem Olma bukvalno nijednog dobrog igrača nemaju. Kakvi kvazi igrači, nemači pojma i glumci. Cavija, Inijestu, Vilju, Toresa i ostale je sramota ove reprezentacije.
    (Cinjenice, 15. jun 2021 08:54)

    # Link komentara

  9. Španiji je problem napad
    Tores nema neku veliku minutažu
    morata bože sačuvaj
    (Jaime Vardy, 15. jun 2021 08:14)

    # Link komentara

  10. Španija ima lošu ekipu.
    (Alex, 15. jun 2021 07:45)

    # Link komentara

  11. Nikad gore prvenstvo, ovo sa 12 gradova totalni promasaj, sto je najgore, timovi koji su izraziti favoriti u svojim grupama, su domacini u svim utakmicama u grupi, Italija sve utakmice u Rimu, Holandija u Amsterdamu, Spanija u Sevilji, Englezi na Vembliju, jedna ili dve drzave su maksimum, koliko treba da organizuju turnir, i ovo sa 24 tima je glupost, mnogo je nizi kvalitet fudbala, 16 ekipa je taman koliko treba, UEFA katastrofalno radi svoj posao u poslednje vreme, ali opet to je moje misljenje..
    (dirkenstajn, 14. jun 2021 23:11)

    Nije problem u broju ekipa, koliko u sistemu takmičenja. Kada bi se samo uvelo pravilo da umesto 16 ekipa, u nokaut fazu prolazi 8, to bi nam donelo daleko uzbudljivije utakmice, jer onda bi se sve ekipe trudile da igraju 200%, a ne da kalkulišu i igraju sa pola gasa, jer u tom slučaju samo prvoplasirane i dve najbolje drugoplasirane prolaze dalje.
    (Beograđanin, 15. jun 2021 07:43)

    # Link komentara

  12. Spanci nikada nisu bili neka reprezentativna sila,bili su kao dobri ali nikada nisu nista osvojili.I onda im se desila generacija koja se desi jednom u 700 godina i Aragones postade trenercina.Evo moja baba da je imala te igrace osvojila bi isto sto i Aragones i Del Boske.Ej bre Cavi,Inijesta,Pujol,Pike,Buskets, Fambregas,Tores,Serhio Ramos,Capdevila,Xavi Alonso,Kasiljas,David Silva,Vilja,Mata,Pedro,Hesus Navas znaci samo im daš loptu i skloniš se.Na poluvremenu popiješ koje pivce uz kafu.Tako da uporediti tu generaciju sa ovom sada je razlika jedno 5 klase.
    (KoRn, 14. jun 2021 23:00)

    Gde ide pivo i kafa, rakiještina ide uz kafu...
    (jok ja, 15. jun 2021 07:40)

    # Link komentara

  13. Isto kao i Matija Destro, Fabio Kvaljarela, Fabio Borini, Bojan Krkic, Pablo Osvaldo, Marko Borielo, Mario Mandzukic... Sve su to osrednji igraci a igrali u top fudbalu, u najjacim ligama sveta a tri klase su ispod Morate.

    Bojan Krkić u istu recenicu s Mandžukićem?
    Ahahahahahahaha
    Ne moze obicni Morata s njim u recenicu, a kamoli neki no name bojan :))))))
    (Šou, koliko ne znate o fudbalu, 15. jun 2021 07:36)

    # Link komentara

  14. Sljiva dzenerika
    (srb, 15. jun 2021 07:06)

    # Link komentara

  15. Nikad gore prvenstvo, ovo sa 12 gradova totalni promasaj, sto je najgore, timovi koji su izraziti favoriti u svojim grupama, su domacini u svim utakmicama u grupi, Italija sve utakmice u Rimu, Holandija u Amsterdamu, Spanija u Sevilji, Englezi na Vembliju, jedna ili dve drzave su maksimum, koliko treba da organizuju turnir, i ovo sa 24 tima je glupost, mnogo je nizi kvalitet fudbala, 16 ekipa je taman koliko treba, UEFA katastrofalno radi svoj posao u poslednje vreme, ali opet to je moje misljenje..
    (dirkenstajn, 14. jun 2021 23:11)

    Nije problem u broju ekipa, koliko u sistemu takmičenja. Kada bi se samo uvelo pravilo da umesto 16 ekipa, u nokaut fazu prolazi 8, to bi nam donelo daleko uzbudljivije utakmice, jer onda bi se sve ekipe trudile da igraju 200%, a ne da kalkulišu i igraju sa pola gasa, jer u tom slučaju samo prvoplasirane i dve najbolje drugoplasirane prolaze dalje.
    (Beograđanin, 15. jun 2021 06:45)

    # Link komentara

  16. Oko 60. minuta sam batalio da gledam. Čitam komentare od jutros, slažem se sa većinom. Španci nikad slabiji sastav otkad ja pratim,Morata dečko promašio sport,milion beskorisnih dodavanja... Vidim da niko ne pominje Berga i onaj promašaj sa 2 metra. Čovek ima 35 godina, ono je promašaj za zatvor. Sramota od fudbala, jedina tekma gde sam se više smorio je Eng-Cro.
    (Ozymandias, 15. jun 2021 06:38)

    # Link komentara

  17. "Uprkos tome što je Španija gotovo celu utakmicu držala nogu u svojim nogama i imala veći broj šansi, čini se da su Šveđani ipak imali kvalitetnije šanse."
    Bila je i ona šansa kad napadač Španije glavom nije uspeo da ubaci nogu u gol.
    (dejan, 15. jun 2021 06:17)

    # Link komentara

  18. @ ДИРКЕНШТАЈН - То је и моје мишљење. 👍
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 15. jun 2021 03:21)

    # Link komentara

  19. Spanci nikada nisu bili neka reprezentativna sila,bili su kao dobri ali nikada nisu nista osvojili.I onda im se desila generacija koja se desi jednom u 700 godina i Aragones postade trenercina.Evo moja baba da je imala te igrace osvojila bi isto sto i Aragones i Del Boske.Ej bre Cavi,Inijesta,Pujol,Pike,Buskets, Fambregas,Tores,Serhio Ramos,Capdevila,Xavi Alonso,Kasiljas,David Silva,Vilja,Mata,Pedro,Hesus Navas znaci samo im daš loptu i skloniš se.Na poluvremenu popiješ koje pivce uz kafu.Tako da uporediti tu generaciju sa ovom sada je razlika jedno 5 klase.
    (KoRn, 14. jun 2021 23:00)

    Kako volim komentare kao što su tvoji, da dobre timove može svako da vodi, to "samo im daš loptu i pustiš ih da igraju" kao da se takmiče protiv rekreativaca koji se skupe da igraju u balonu jednom mesečno, a ne protiv ostalih vrhunskih timova sličnog kvaliteta. Reprezentacija Engleske u periodu od 2001. do 2007. ti je najbolji primer. Ej bre Džerard, Lampard, Skols, Runi, Bekam, Ešli Kol, Oven, Ferdinand, Teri, Kembel, Nevil itd., majstor do majstora, i šta uradiše? Paf Brazil u četvrtfinalu 2002., paf Portugal jednom u četvrtfinalu 2004., paf Portugal drugi put u četvrtfinalu 2006. i za kraj najveći paf Hrvatska na sred Vemblija kad su ispali u kvalifikacijama za EP 2008. Jednostavno Eriksen i Meklaren nisu znali da ukomponuju sav taj talenat i da od njega stvore reprezentaciju koja može da uradi nešto više, dok su Del Boske i Aragones to uspeli.
    (Tragikomedija, 15. jun 2021 03:08)

    # Link komentara

  20. kad broj pasova budu odlucivali pobednika spanija ce biti prvak
    (Boka, 15. jun 2021 02:12)

    # Link komentara

  21. ma jeste, zato bundesligasi uvek gube protiv timova iz ostalih liga...a ne, cekaj...
    (vlada13, 14. jun 2021 23:49)

    Pa gube, kako ne gube. Najlošije rezultate imaju od Top 4 lige (Francuzi nisu baš da se porede). Samo ih Bajern nekad izvlači, ali eto sad nisu. Ti misliš da je impresivno da šampion Nemačke dođe do četvrtfinala. A da ne govorim o drugima, tu još Borusija stigne nekad do četvrtfinala, ostali, već u osmini finala ih nema.
    (JJ, 15. jun 2021 01:10)

    # Link komentara

  22. Isto kao i Matija Destro, Fabio Kvaljarela, Fabio Borini, Bojan Krkic, Pablo Osvaldo, Marko Borielo, Mario Mandzukic... Sve su to osrednji igraci a igrali u top fudbalu, u najjacim ligama sveta a tri klase su ispod Morate.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 23:27)

    U kakvo si ti drustvo stavio covjeka koji je osvajao prvenstva u tri zemlje, osvojio LP, dao golove u dva finala Lp, u polufinalu i finalu SP...mislim, ne znam da li si zlonamjeran ili veze o nogometu nemas. Kako god, trebao bi se suzdrzati od komentara na neko vrijeme. Mislim usporedjivati Moratu i Mandzukica je neprimjereno, a ne neke Borinije, Krkice i Destre...smijesno
    (Srecko, 15. jun 2021 01:06)

    # Link komentara

  23. Ni jedan igrač Reala u reprezentaciji. Zar nije bilo mesta za Ramosa? Ali zato puna igrača iz Bilbaoa, Socijedada. Plaćaće španci cenu što u dva najveća kluba malo španaca. I na nedavnom EP U21 španci ispali u polufinalu
    (Johny, 14. jun 2021 22:49)


    Ramos i Karvahal su bili povređeni skoro celu ovu polusezonu i zato na kraju ne igraju na EP. Nisu skroz spremni.
    (zxc, 15. jun 2021 01:05)

    # Link komentara

  24. Mnogi kritikuju podmladzenu Španiju a ova generacija je pobedila Nemce i Hrvate po 6:0..Po meni najbolje se radi sa mlađim kategorijama u Španiji i zato imaju vrhunske rezultate.Ova igra večeras ne treba da čudi to je njihov koncept i osim NEMCI i FRANCUZI svi igraju zatvorenu varijantu(Katanađo) protiv njih.Špance vidim u polufinalu sa Francuzima,Belgijom i Engleskom.Krenuli su SP 2010-(legendarne igrače) sa porazom od Švajcaraca a znamo kako je završilo.
    (MKD-4, 15. jun 2021 00:50)

    # Link komentara

  25. I Betis i Sevilja poseduju 1,5% ovog stadiona, najvise grad, pa pokrajina recimo...
    (Mister Vo, 15. jun 2021 00:40)

    # Link komentara

  26. A kako igrati protiv ove jalove tiki take? Mi bismo igrali bunker, primili bi gol do 15. minuta jer ni bunker ne znamo da odigramo, otvorili bi se i primili jos 3-4 komada lagano.
    (vlajko, 14. jun 2021 22:36)

    Au dokle vise??? Kada ce pojedinci nauciti da nije svako bezidejno dodavanje lopte kratkim pasovima tiki taka? Ovo nema ama bas nikakve veze sa tiki takom ni po cemu... Tiki taka se igrala samo u Barsi za vreme Gvardiole i jedan kratak period u Sitiju... Tiki taka je jako brza igra sa stalnim guranjem lopte vertikalno, unapred i u sirinu, sa stalnim otvaranjem igraca, pravljenjem trouglova, koriscenjem prostora, ubacivanjem igraca izmedju linija, gde svi igraci trce konstantno bez lopte, bez konstantnog vracanja lopte u nazad, sa stalnim koriscenjem duplih pasova i igrom kroz sredinu loptama iza ledja protivniku... naucite bre vec jednom ako vec gledate fudbal, neverovatno je koliko se ljudi ovde ne razumeju u fudbal...
    (choda gauchoo, 15. jun 2021 00:31)

    # Link komentara

  27. (Stevan, 14. jun 2021 23:33) Sta je trebalo da radi Leva, ne razumem? Sam sebi da asistira?

    Da si gledao onog malog Isaka od 20 godina protiv Spanije, kako je vrteo spanske defanzivce i stvarao sanse ni iz cega(iako su Svedjani imali posed lopte 15%) shvatio bi sta je trebalo Lewandowski kao najbolji igrac, ej, najbolji igrac na svetu, da uradi protiv jadne Slovacke.
    (Stevan, 15. jun 2021 00:13)

    # Link komentara

  28. Scam se Thiaga Alcantare u Barceloni- nikad taj potreban nivo za startnu, vecito talenat i vecito klipa. Onda ode u Bayern- tamo medju najboljima.
    Onda dodje u Liverpool kao navodno najbolji veznjak u Evropi- opet potop. Gledam ga veceras, za njega ovaj Pedri od 17 godina izmislio fudbal.
    Isto tako, gledam Lewandowskog u Bayernu, daje golove svima redom.
    Gledam ga danas za reprezentaciju- loptu nije pipnuo.
    Ta Bundesliga je teska iluzija od lige.
    Cim su tamo Jovic i Kramaric top napadaci, odmah znas koliko je sati.
    (Stevan, 14. jun 2021 23:33)


    ma jeste, zato bundesligasi uvek gube protiv timova iz ostalih liga...a ne, cekaj...
    (vlada13, 14. jun 2021 23:49)

    Pa i gube. Gde su ti Bundesligasi osim Bayerna? Borusije tu i tamo?
    Ni u Evropa ligi ih nema nigde pored Spanaca, pa i Engleza kojima je ovo takmicenje manje vazno i od FA kupa.
    To je liga sastavljena od jednog i po tima. Bayern tamo tuce svakog sa 3 gola razlike u proseku i titula mu je zagarantovana vec negde u Januaru.
    (Stevan, 15. jun 2021 00:10)

    # Link komentara

  29. Isto kao i Matija Destro, Fabio Kvaljarela, Fabio Borini, Bojan Krkic, Pablo Osvaldo, Marko Borielo, Mario Mandzukic... Sve su to osrednji igraci a igrali u top fudbalu, u najjacim ligama sveta a tri klase su ispod Morate.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 23:27)

    Kvaljarela i Mandzukic su za klasu bolji igraci i uvek su pruzali i vise nego sto se od njih ocekivalo. Mandzukic dusu ostavljao na terenu, njegova uloga je bila dzokerska i on je to odradjivao sjajno.
    Kvaljarela nikad nije igrao u top klubovima, covek je sa 37 godina bio najbolji strelac Serije A, ispred Ronalda, a igrao u Sampdoriiji.
    Pa ti sad vidi da li je on “tri klase ispod Morate”.
    (Puh, 15. jun 2021 00:00)

    # Link komentara

  30. Scam se Thiaga Alcantare u Barceloni- nikad taj potreban nivo za startnu, vecito talenat i vecito klipa. Onda ode u Bayern- tamo medju najboljima.
    Onda dodje u Liverpool kao navodno najbolji veznjak u Evropi- opet potop. Gledam ga veceras, za njega ovaj Pedri od 17 godina izmislio fudbal.
    Isto tako, gledam Lewandowskog u Bayernu, daje golove svima redom.
    Gledam ga danas za reprezentaciju- loptu nije pipnuo.
    Ta Bundesliga je teska iluzija od lige.
    Cim su tamo Jovic i Kramaric top napadaci, odmah znas koliko je sati.
    (Stevan, 14. jun 2021 23:33)


    ma jeste, zato bundesligasi uvek gube protiv timova iz ostalih liga...a ne, cekaj...
    (vlada13, 14. jun 2021 23:49)

    # Link komentara

  31. Scam se Thiaga Alcantare u Barceloni- nikad taj potreban nivo za startnu, vecito talenat i vecito klipa. Onda ode u Bayern- tamo medju najboljima.
    Onda dodje u Liverpool kao navodno najbolji veznjak u Evropi- opet potop. Gledam ga veceras, za njega ovaj Pedri od 17 godina izmislio fudbal.
    Isto tako, gledam Lewandowskog u Bayernu, daje golove svima redom.
    Gledam ga danas za reprezentaciju- loptu nije pipnuo.
    Ta Bundesliga je teska iluzija od lige.
    Cim su tamo Jovic i Kramaric top napadaci, odmah znas koliko je sati.
    (Stevan, 14. jun 2021 23:33) Sta je trebalo da radi Leva, ne razumem? Sam sebi da asistira?
    (Bogi, 14. jun 2021 23:43)

    # Link komentara

  32. Nikad gore prvenstvo, ovo sa 12 gradova totalni promasaj, sto je najgore, timovi koji su izraziti favoriti u svojim grupama, su domacini u svim utakmicama u grupi, Italija sve utakmice u Rimu, Holandija u Amsterdamu, Spanija u Sevilji, Englezi na Vembliju, jedna ili dve drzave su maksimum, koliko treba da organizuju turnir, i ovo sa 24 tima je glupost, mnogo je nizi kvalitet fudbala, 16 ekipa je taman koliko treba, UEFA katastrofalno radi svoj posao u poslednje vreme, ali opet to je moje misljenje..
    (dirkenstajn, 14. jun 2021 23:11)

    Dobro to ali ako hocemo da Srbija se kvalifikuje e onda treba nama i 32 mesta.
    (Rastko, 14. jun 2021 23:40)

    # Link komentara

  33. Scam se Thiaga Alcantare u Barceloni- nikad taj potreban nivo za startnu, vecito talenat i vecito klipa. Onda ode u Bayern- tamo medju najboljima.
    Onda dodje u Liverpool kao navodno najbolji veznjak u Evropi- opet potop. Gledam ga veceras, za njega ovaj Pedri od 17 godina izmislio fudbal.
    Isto tako, gledam Lewandowskog u Bayernu, daje golove svima redom.
    Gledam ga danas za reprezentaciju- loptu nije pipnuo.
    Ta Bundesliga je teska iluzija od lige.
    Cim su tamo Jovic i Kramaric top napadaci, odmah znas koliko je sati.
    (Stevan, 14. jun 2021 23:33)

    # Link komentara

  34. Ja se svaki put kad vidim Moratu pitam odakle taj lik u top fudbalu. Nije mi jasno kako. Sta vide timovi u njemu pa ga dovode...
    (Morata, 14. jun 2021 23:12)
    To je jedna od vecih misterija.Morata osmo svetsko cudo.Čovek igrao u Real Madridu,pa u Juventusu,pa ga Real vratio,pa Celzi dao za njega skoro 80 milona eura,pa otišao u Atletiko Madrid,pa se vratio u Juventus.Znaci sve igra u vrhunskim klubovima.Najveci fazon sto je on u drugom angazmanu u Real Madridu uglavnom ulazio sa klupe,bio je rezerva i da neko za rezervnog napadaca da skoro 80 miliona eura.Znaci najskuplji igrac u istoriji Celsija je Alvaro Morata.To je slucaj za Agente Moldera i Skali.Ako oni ne mogu onda jedino da se pozove Vitez Koja i njegov verni drugar Mlata.
    (KoRn, 14. jun 2021 23:27)

    # Link komentara

  35. Ja se svaki put kad vidim Moratu pitam odakle taj lik u top fudbalu. Nije mi jasno kako. Sta vide timovi u njemu pa ga dovode...
    (Morata, 14. jun 2021 23:12)

    Isto kao i Matija Destro, Fabio Kvaljarela, Fabio Borini, Bojan Krkic, Pablo Osvaldo, Marko Borielo, Mario Mandzukic... Sve su to osrednji igraci a igrali u top fudbalu, u najjacim ligama sveta a tri klase su ispod Morate.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 23:27)

    # Link komentara

  36. Nikad gore prvenstvo, ovo sa 12 gradova totalni promasaj, sto je najgore, timovi koji su izraziti favoriti u svojim grupama, su domacini u svim utakmicama u grupi, Italija sve utakmice u Rimu, Holandija u Amsterdamu, Spanija u Sevilji, Englezi na Vembliju, jedna ili dve drzave su maksimum, koliko treba da organizuju turnir, i ovo sa 24 tima je glupost, mnogo je nizi kvalitet fudbala, 16 ekipa je taman koliko treba, UEFA katastrofalno radi svoj posao u poslednje vreme, ali opet to je moje misljenje..
    (dirkenstajn, 14. jun 2021 23:11

    Ma druže oni to zbog nas proširili ne bi li se mi konačno kvalifikovali, ali nedamo se, moraće na 40 da prošire ako žele nas da gledaju na EP :)
    (Sasa, 14. jun 2021 23:23)

    # Link komentara

  37. Onaj Morata je kvalitet igrača za Zvezdu ili Partizan da u nameštenoj ligi trpa seoske klubove...Kako on završi u nekim od najvećih klubova na svetu meni nije jasno...Trebalo bi da makar pola svoje zarade daje svom agentu...
    (DeusJ35, 14. jun 2021 23:21)

    # Link komentara

  38. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    Ako je Sancez Pishuan onda je Seviljin, a ako se igra na stadionu Benito Viljamarin onda je Betisov, tp su jedina dva stadionu u glavnom gradu Andaluzije. Molim lepo i drugi put.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 22:45)

    Stadion se zove Estadio La Cartuja I većinski vlasnik je vlada Andalusia
    (kile, 14. jun 2021 23:17)

    # Link komentara

  39. Svi se pitaju gde su srbi. Pa cuvaju se za svetsko prventsvo !
    (Daki, 14. jun 2021 23:17)

    # Link komentara

  40. Will Mosley brate, lepo što hoćeš da odgovoriš čoveku, ali sledeći put daj istinit odgovor, haha. Večerašnja utakmica je odigrana na Estadio de la Kartuha. Taj stadion je izgrađen za SP u atletici. A što se tiče fudbala, pošto i Sevilja i Betis imaju svoje stadione, ovaj bude korišten samo od strane reprezentacije.
    (O Cigano, 14. jun 2021 23:14)

    # Link komentara

  41. Ja se svaki put kad vidim Moratu pitam odakle taj lik u top fudbalu. Nije mi jasno kako. Sta vide timovi u njemu pa ga dovode...
    (Morata, 14. jun 2021 23:12)

    # Link komentara

  42. Nikad gore prvenstvo, ovo sa 12 gradova totalni promasaj, sto je najgore, timovi koji su izraziti favoriti u svojim grupama, su domacini u svim utakmicama u grupi, Italija sve utakmice u Rimu, Holandija u Amsterdamu, Spanija u Sevilji, Englezi na Vembliju, jedna ili dve drzave su maksimum, koliko treba da organizuju turnir, i ovo sa 24 tima je glupost, mnogo je nizi kvalitet fudbala, 16 ekipa je taman koliko treba, UEFA katastrofalno radi svoj posao u poslednje vreme, ali opet to je moje misljenje..
    (dirkenstajn, 14. jun 2021 23:11)

    # Link komentara

  43. Bravo Švedska
    (Nedeljko, 14. jun 2021 23:11)

    # Link komentara

  44. alvaro morata... dva igraca manje na terenu.. dugo nije bio toliko los spic na ceni...
    (realno, 14. jun 2021 23:08)

    # Link komentara

  45. Stadion nije ni Seviljin ni Betisov. Izgrađen je 1997. godine kao multifunkcionalni objekat. Između ostalog, na njemu je održano i svetsko prvenstvo u atletici. Nuđeno je i Sevilji i Betisu da pređu na ovaj stadion ali su oba kluba to odbila i ostala na svojim stadionima iako su dosta stariji od ovog. Pozdrav
    (Poskok, 14. jun 2021 23:08)

    # Link komentara

  46. Ni jedan igrač Reala u reprezentaciji. Zar nije bilo mesta za Ramosa? Ali zato puna igrača iz Bilbaoa, Socijedada. Plaćaće španci cenu što u dva najveća kluba malo španaca. I na nedavnom EP U21 španci ispali u polufinalu
    (Johny, 14. jun 2021 22:49)

    Alo, Ramos je već duže vreme povređen.
    (Slavujka, 14. jun 2021 23:04)

    # Link komentara

  47. @zemo, stadion je La Cartuja, na njemu ne igraju ni Betis ni Sevilja, napravljen je pre 20-ak godina za prvenstvo u atletici valjda...
    (PeraBeblja, 14. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  48. Kad igraju svbi? hahaha
    (Boban Podgorica MNE, 14. jun 2021 22:19)

    KO?
    (Milos Gora Romanija, 14. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  49. Švedska kiksnula protiv nabeđene Španije.
    (Mikell, 14. jun 2021 23:01)

    # Link komentara

  50. Koliko su propali Spanci kada Alvaro pola gol iz ofsajda pola promasen zicer Morata igra u prvoj postavi. Nekada David Vilja nije mogao da upadne u prvu postavu a za Moratu je Bog i batina. Jos ovaj Gojko tvrdi da je Morata jedan od najboljih napadaca u Evropi zadnjih nekoliko godina a njega najurili iz Celsija jer je promasio jedno 20 zicera, samo protiv Arsenala je na jednoj utakmici promasio 3 komada. Nit goreg fudbala nit gorih komentatora.
    (Kaligula, 14. jun 2021 21:45)

    Kakav Gojko kad prvenstvo prenosi Nova S televizija...
    (Will Mosley, 14. jun 2021 22:47)

    Pa taj što komentariše na Nova S je Gojko. Nova S, N1 i Sport Klub kanali su deo United Media grupe, tako da svi komentatori Sport Kluba učestvuju u realizaciji prenosa Evropskog prvenstva.
    (ja, 14. jun 2021 23:00)

    # Link komentara

  51. Spanci nikada nisu bili neka reprezentativna sila,bili su kao dobri ali nikada nisu nista osvojili.I onda im se desila generacija koja se desi jednom u 700 godina i Aragones postade trenercina.Evo moja baba da je imala te igrace osvojila bi isto sto i Aragones i Del Boske.Ej bre Cavi,Inijesta,Pujol,Pike,Buskets, Fambregas,Tores,Serhio Ramos,Capdevila,Xavi Alonso,Kasiljas,David Silva,Vilja,Mata,Pedro,Hesus Navas znaci samo im daš loptu i skloniš se.Na poluvremenu popiješ koje pivce uz kafu.Tako da uporediti tu generaciju sa ovom sada je razlika jedno 5 klase.
    (KoRn, 14. jun 2021 23:00)

    # Link komentara

  52. jel prati neko ovaj Euro? tuga ej.Otisao fudbal u aut.Jadno izgleda
    (dejan, 14. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  53. Reče komentator Morata jedan od najboljih napadača i ostade živ.
    (FM Ludak, 14. jun 2021 21:46)

    Sta je rekao pogresno? Morata je jedan od najboljih napadaca reprezentacije Spanije, nije sigurno jedan od najboljih napadaca turnira. U odsustvu Vilje, Raula Tamuda, Fekija Toresa, Morientesa, Raul Gonzalesa, Danija Guize ( penzija), Adurica, Pedra, Iaga Aspasa, Fekija Ljorentea, Negreda, Soldada, Morata svakako spada medju najbolje napadace Spanije.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  54. Zaspao sam na nekih 15-20 min. Valjda godineY Šta se desilo da produži 7 min. utakmicu? Je li boljka zvana ne dat gol Španije?!
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 14. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  55. Ja imam jedno pitanje za čitaoce sajta B92,da li neko može da mi objasni stvar oko Tijaga Alkantare. Tu famu koja se diže oko njega.Po svetskim novinama,po forumima...Najveći talenat budućnost svetskog fudbala.Kada je prešao u Liverpul bili su naslovi neverovatno,kradja na enfildu,pošto su ga kao kupili za samo 30m( koliko je onda on trebao da košta 150m)? Nemoj samo da mi kažete trofeje koje su klubovi osvojili dok je on bio njihov član,već kakav je on doprinos imao.Nisam trol, ne želim raspravu, već najnormalnije pitam.Jer možda sam ja lud? P.S. Kada kažem doprinos timu mislim : Mesi -Barca, Ronaldo-Real, Lampard-Čelsi, Ibra-Psg, Bruno-man itd,Roben-Bayern itd....Hvala unapred🙂
    (SS90, 14. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  56. Na kraju veliki krompir :)
    (snmz, 14. jun 2021 22:58)

    # Link komentara

  57. Амдријашевић, Швеђани, Мората или Винчић.
    Мени некако највише сметао последњи.
    Толико је погрешно трчао, надметао се са играчима, да је више пута засметао Шпанцима пред Шведски шеснаестерац. Тело стално нагнуто, лоше чита игру итд.
    Сви актери лоши..
    Чекамо Француска - Немачка
    Спортски поздрав.
    (Руска Душа, 14. jun 2021 22:57)

    # Link komentara

  58. (Robert Lewandowski, 14. jun 2021 22:02)

    Zasto sramotna? Da li treba da se otvore i da prime pet komada? Igraju da ne izgube, a ne da mi budemo zadovoljni.
    (as, 14. jun 2021 22:56)

    # Link komentara

  59. Ni jedan igrač Reala u reprezentaciji. Zar nije bilo mesta za Ramosa? Ali zato puna igrača iz Bilbaoa, Socijedada. Plaćaće španci cenu što u dva najveća kluba malo španaca. I na nedavnom EP U21 španci ispali u polufinalu
    (Johny, 14. jun 2021 22:49)

    # Link komentara

  60. Koliko su propali Spanci kada Alvaro pola gol iz ofsajda pola promasen zicer Morata igra u prvoj postavi. Nekada David Vilja nije mogao da upadne u prvu postavu a za Moratu je Bog i batina. Jos ovaj Gojko tvrdi da je Morata jedan od najboljih napadaca u Evropi zadnjih nekoliko godina a njega najurili iz Celsija jer je promasio jedno 20 zicera, samo protiv Arsenala je na jednoj utakmici promasio 3 komada. Nit goreg fudbala nit gorih komentatora.
    (Kaligula, 14. jun 2021 21:45)

    Kakav Gojko kad prvenstvo prenosi Nova S televizija...
    (Will Mosley, 14. jun 2021 22:47)

    # Link komentara

  61. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    Ako je Sancez Pishuan onda je Seviljin, a ako se igra na stadionu Benito Viljamarin onda je Betisov, tp su jedina dva stadionu u glavnom gradu Andaluzije. Molim lepo i drugi put.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 22:45)

    # Link komentara

  62. Kad igraju svbi? hahaha
    (Boban Podgorica MNE, 14. jun 2021 22:19)

    Kada i tvoji
    (a, 14. jun 2021 22:42)

    # Link komentara

  63. Kvalitet ovog Eura mnogo slab, i mi bi igrali ovako samo eto Skoti nam dali jedan gol... Ceka se Francuska, Nemacka i Portugal oni imaju klasu.
    (eX, 14. jun 2021 22:38)

    # Link komentara

  64. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    Ako ima srba u stadionu, onda je srpski bre!
    (Jovan Godecevo, 14. jun 2021 22:38)

    # Link komentara

  65. A kako igrati protiv ove jalove tiki take? Mi bismo igrali bunker, primili bi gol do 15. minuta jer ni bunker ne znamo da odigramo, otvorili bi se i primili jos 3-4 komada lagano.
    (vlajko, 14. jun 2021 22:36)

    # Link komentara

  66. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    [link];
    (empertrajz, 14. jun 2021 22:27)

    # Link komentara

  67. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    Izgrađen za potrebe kandidature Sevilje za letnje olimpijske igre, multifunkcionalni stadion na kojem se povremeno igraju fudbalske utakmice.
    Pretpostavljam u svojini grada.
    (xyz, 14. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  68. Ne znam da li se jos neko seca Spanije na EP 2008, kada je trener bio Luis Aragonez; tempo-tempo-tempo, tim iznenadjujuce sastavljen (od igraca koji nisu nimalo bili bolji od ovih sada), ali - trenerska ruka se videla svuda, npr kada je ubacivao tada mladog Fabregasa oko 60. minuta samo da bi odrzao tempo ... Danas, ni senke od toga; Luis Henrique je trenerski potpuni mediokritet, iako ima igrace koji nisu nista slabiji nego sto su bili oni iz 2008. Pimplanje lopte, neverovatne greske, nikakva taktika i nikakva ideja. Lokalci sa kojima ovog momenta u Malagi sedim i gledam utakmicu se nerviraju jos vise nego ja ... Spanija na ovom EP nece uraditi NISTA - steta, za jedan ovako fudbalski talentovan narod!
    (Malagueno, 14. jun 2021 22:05)

    Jos kako ih se secamo. Bili su jaci za tandem Vilja-Tores i Xavi-Iniesta, znaci jedno 6 puta nego ovaj danasnji. Sto se tice teze o Enrikeu, apsolutno sam saglasan.
    (Mikii, 14. jun 2021 22:25)

    # Link komentara

  69. Sad sledi naslov: " Berg se obrukao".Pa taj Morata je igrač za sve skupa zajedno sa Bergom , igrače Švedske.
    (Prdonja, 14. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  70. Kad igraju svbi? hahaha
    (Boban Podgorica MNE, 14. jun 2021 22:19)

    # Link komentara

  71. Zna li neko ciji je ovo stadion? Hvala
    (Zemo, 14. jun 2021 22:12)

    # Link komentara

  72. Bruka dosadna utakmica, spanci dave nevidjeno
    (Koji hit, 14. jun 2021 22:10)

    # Link komentara

  73. @Mikii
    Druze sto si bukvalista, dugo nije mogao u prvu zbog konkurencije, nisam napisao da nikada nije bio u prvoj postavi. Uostalom koliko dugo je on igrao u Valenciji a ovaj Morata vec prosao Real, Atletiko, Celsi, Juventus. To ti govori kolika je kriza u igrackom kvalitetu danas, otimaju se za prosek, daj sta das.
    (Kaligula, 14. jun 2021 22:08)

    # Link komentara

  74. Ne znam da li se jos neko seca Spanije na EP 2008, kada je trener bio Luis Aragonez; tempo-tempo-tempo, tim iznenadjujuce sastavljen (od igraca koji nisu nimalo bili bolji od ovih sada), ali - trenerska ruka se videla svuda, npr kada je ubacivao tada mladog Fabregasa oko 60. minuta samo da bi odrzao tempo ... Danas, ni senke od toga; Luis Henrique je trenerski potpuni mediokritet, iako ima igrace koji nisu nista slabiji nego sto su bili oni iz 2008. Pimplanje lopte, neverovatne greske, nikakva taktika i nikakva ideja. Lokalci sa kojima ovog momenta u Malagi sedim i gledam utakmicu se nerviraju jos vise nego ja ... Spanija na ovom EP nece uraditi NISTA - steta, za jedan ovako fudbalski talentovan narod!
    (Malagueno, 14. jun 2021 22:05)

    # Link komentara

  75. Ljudi, ne znam kako vama, meni ovo izgleda mlitavo i pored 80%poseda lopte, puno kratkih i beskorisnih pasiva uz vraćanje lopte nazad, bez ritma
    (Branimir, 14. jun 2021 21:45)

    Pa naravno kada ovi drugi igraju 11 igrača bunker na svojoj polovini. Šta očekuješ da tek tako prođeš i izdriblaš ceo tim Švedske? Imali su Španci i pored toga nekoliko dobrih šansi i šuta na gol.
    (gm, 14. jun 2021 22:02)

    # Link komentara

  76. Sramotna igra Svedjana, ovo je užas. Španija ima potencijala, ali nije ovo tim za titulu. Možda za koju godinu, kada se razviju Pedri, Fati, Garsija... Feran Tores je majstor sa loptom, ali slabo igra u Sitiju... Asensija nije ni zvao (bio je dugo i povredjen mora se i to reći). Ramos nije igrao nista posebno, ali mislim da bi mogao da ih pokrene. Veliki je lider, mora se to priznati, iako ga inače ne volim. Takodje, Moreno je zaslužio da igra, ne znam sto stalno forsira Moratu. Covek samo glavom može da da gol, a teško će pored ovih dzinova iz Švedske tako dati gol. Čak je i sada omasio zicer... Mislim da bi Španci trebali malo više da sutiraju sa distance, pa da mozda dodje do nekog odbitka...
    (Robert Lewandowski, 14. jun 2021 22:02)

    # Link komentara

  77. Od 1982. pratio sam sva SP i EP, a ona pre njih (Italija, Argentina, Jugoslavija) nisam, jer nismo imali televizor. Eto, docekah i Zlatno doba pa mogu da gledam pse koji laju, a vetar nosi.
    (Slavisa V., 14. jun 2021 22:00)

    # Link komentara

  78. Koliko su propali Spanci kada Alvaro pola gol iz ofsajda pola promasen zicer Morata igra u prvoj postavi. Nekada David Vilja nije mogao da upadne u prvu postavu a za Moratu je Bog i batina. Jos ovaj Gojko tvrdi da je Morata jedan od najboljih napadaca u Evropi zadnjih nekoliko godina a njega najurili iz Celsija jer je promasio jedno 20 zicera, samo protiv Arsenala je na jednoj utakmici promasio 3 komada. Nit goreg fudbala nit gorih komentatora.
    (Kaligula, 14. jun 2021 21:45)

    Covece, Vilja je najbolji strelac spanske reprezentacije svih vremena, kako nije mogao da upadne u prvu postavu? Hahahahahaha
    (Mikii, 14. jun 2021 21:57)

    # Link komentara

  79. Ubise ih spanci ali nema gola jos.
    (4k4.Dex, 14. jun 2021 21:56)

    # Link komentara

  80. Ova utakmica je negledljiva zbog GOJKA Andrijasevica. Cuti po minut, nestane sa utakmice pa se vrati sa 3 reči, ne dovrši rečenicu a i to sto kaze nema veze sa mozgom. Ne znam zašto sportklub i dalje drži ovog antičkog komentatora sa 3 promila u sebi.
    (muntakis, 14. jun 2021 21:55)

    # Link komentara

  81. Luis Enrike je prosečan selektor...
    (Mile, 14. jun 2021 21:55)

    # Link komentara

  82. Svedjani su nasa geneticka braca i oni su grupa n1 kao mi, cim sretnem svedjanina u crnoj gori na moru odmah ga pozdravim sa helou rodjace
    (Zarko Lausevic, 14. jun 2021 21:47)

    # Link komentara

  83. Reče komentator Morata jedan od najboljih napadača i ostade živ.
    (FM Ludak, 14. jun 2021 21:46)

    # Link komentara

  84. Koliko su propali Spanci kada Alvaro pola gol iz ofsajda pola promasen zicer Morata igra u prvoj postavi. Nekada David Vilja nije mogao da upadne u prvu postavu a za Moratu je Bog i batina. Jos ovaj Gojko tvrdi da je Morata jedan od najboljih napadaca u Evropi zadnjih nekoliko godina a njega najurili iz Celsija jer je promasio jedno 20 zicera, samo protiv Arsenala je na jednoj utakmici promasio 3 komada. Nit goreg fudbala nit gorih komentatora.
    (Kaligula, 14. jun 2021 21:45)

    # Link komentara

  85. Ljudi, ne znam kako vama, meni ovo izgleda mlitavo i pored 80%poseda lopte, puno kratkih i beskorisnih pasiva uz vraćanje lopte nazad, bez ritma
    (Branimir, 14. jun 2021 21:45)

    # Link komentara

  86. Kakva je ovaj morata kiksara daleko mu lepa kuca za njega su mirko vucinic i jovetic bog i batina
    (zarko Lausevic, 14. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  87. Ono kad odigras na Cesku, Poljsku 3+, i Spaniju 1 poluvrijeme 1 i imas krampu Moratu sa 3 lijeve noge.
    (sarajevo.ba, 14. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  88. Stvarno je sramota sto RTS ne prenosi pa moram da pratim preko neta, ne znam koliko kostaju prava za prenose, ali rts sigurno samo od pretplate uzme dobre pare.
    Ako ima recimo 3 miliona brojila u Srbiji, to je 2.5446 evra * 3000000 pretplatnika ispada preko 7.6 miliona evra mesecno, a preko 91.6 miliona godisnje (uz stopostostnu naplatu) samo od takse za javni servis. Pa nek naplate i 70% to je opet 64 miliona godinje, i opet malo za njihove dzepove. Dodajte na i finasiranje iz budzeta drzave.
    (empertrajz, 14. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  89. Au preko 80% lopte u posed Špancima. Ne znam da li su Švedjani takli loptu osim kod izbacivanja u korner ili ispucavanje golmana. Mislim da bi čak i naši uspeli da povežu dva pasa do sada ma koliko to naučno fantastično zvučalo.
    (..., 14. jun 2021 21:42)

    # Link komentara

  90. Spanija nikad slabija generacija.......
    (ja, 14. jun 2021 21:24)

    # Link komentara

  91. Ovog Olma je Mamic uzeo u Dinamo iz Barselone sa 16 godina. Pre godinu doveo nekog mladog eneleskog reprezentativca i argentinskog. Dajte mu oasos da spasi Sroski fudbal
    (Bunge, 14. jun 2021 21:23)

    # Link komentara

  92. Nebitno sto se nasi nisu kvalifikovali na vecinu prvenstava , ipak se osetila ta pozitivna energija oko fudbala, druzenje, neobavezni tiketi, po koje pivo... Sve to se "srusi" jednom malog odlukom da monopol nad prenosima ima televizija sa NACIONALNOM frekvencijom. Neko ce reci da pola Srbije ima tu televiziju, al dzabe izgubio se smek.
    (pingvin, 14. jun 2021 21:21)

    # Link komentara

  93. Zar Laport nije Francuz,
    kako sad igra za Španiju?
    (Vanzemaljac, 14. jun 2021 21:04)

    Ima pravo da igra za Spaniju i to je iskoristio, nisi pratio na casu. Isto tako Dzerom Boateng igra za Nemacku, a Fati iz Barse takodje za Spaniju kao Laport. Laport je Baskijac i samim tim ima pravo da igra za Spaniju.
    (Will Mosley, 14. jun 2021 21:21)

    # Link komentara

  94. Odvratan bunker žutih. Vamos ?spana.
    (Toma, 14. jun 2021 21:20)

    # Link komentara

  95. Ljudi koja je glupost ovo, koji genije je smislnso kostur zreba za Evropsko Prvensto od Kada igraju 24 ekipe, ovo je tako neposredno Ali ajde sto je neposteno na to smo navikli od UEFE nego sto nije ni malo logicno, kad bi mogao neko da mi objasni kako ima smisla da grupe B,C,E,F budu povlascene I da one dobijaju nekoga of 4 treceplasirana a grupe A i D dobijaju drugoplasirane, na ovaj nacin ce uvek jedna strana kostura biti mnogo jaca, ako se vec rangiraju treceplasirani, logicnije bi bilo da se rangiraju I prvoplasirani, pa cetiri najbolja prvoplasirani igraju sa 4 najbolja treceplasirana e onda bi se igrali na gol vise jer bi favoriti imali interes da budu prvi u grupi, ovako ce opet biti kalkulisanja, I onda lepo ostala 2 prvoplasirani igraju da 2 najgora drugoplasirane I ovi preostali drugoplasirani izmedju sebe, ne mozes da rangiras treceplasirana a da ne rangiras ostale koja nebuloza, Ili nek lepo povecaju na 32 ekipe I da bude kao na svetskom kostur Ili neka vrate na 16, ovo je stvarno nebuloza, zamisli prilazis sigurno sa 4 boda a mozda I sa 3 glupost
    (Sale, 14. jun 2021 21:20)

    # Link komentara

  96. Srbija navija za Svedsku jos od 1994. i strasne generacije sa Kenetom Andersenom, Dalinom, Brolinom, Larsonom i ostalim majstorima fudbalske igre! Ovi mladji sigurno nisu nikad culi za njih. Kakav se fudbal igaro na tom prvenstvu, ovo sad je smesno.
    (Svedi i Srbi braca zauvek, 14. jun 2021 21:16)

    # Link komentara

  97. Sa ovim sastavom titula? Nema šanse. Solidan tim, dosta ujednačenih 26 igrača, ali kvaliteta svetske klase nema. barem duplo slabiji od generacije Xavija,Inieste,Pujola...Domaćini su, proćiće grupu lako,ali posle zavisi od žreba,ali teško i do polufinala
    (Gatsby, 14. jun 2021 21:15)

    # Link komentara

  98. Hvala što plaćam kablovsku i pretplatu pa mogu da gledam u šporet.
    (Yowanin, 14. jun 2021 21:13)

    # Link komentara

  99. Videćemo šta će biti, ova Španija je nova ekipa sa puno mladih i talentovanih igrača Rodri, Olmo, Pedri, Tores. Ne bih rekao da su glavni favoriti ali mogu da iznenade iz senke. Fenomenalns stvar za njih je što su u odbrani angažovali Laporta iz Sitija. Dešamp se mnogo ogresio što ga nijednom nije zvao da igra za Francusku iako je godinama jedan od najboljih igrača Premijer Lige. Pošto je pet godina igrao za Bilbao stekao je pravo da nastupi za Špansku reprezentaciju.
    (Aron, 14. jun 2021 21:13)

    # Link komentara

  100. pocastvovani smo što možemo sve utakmice da pratimo preko Javnog servisa... za To plaćamo pretplatu!!!
    (Ja ns, 14. jun 2021 21:07)

    # Link komentara

  101. Zar Laport nije Francuz,
    kako sad igra za Španiju?
    (Vanzemaljac, 14. jun 2021 21:04)

    # Link komentara

  102. Jedini Spanac kog sam gotivio je Torres. Prema tome, idemo Svedska!
    (vlajko, 14. jun 2021 20:59)

    # Link komentara

  103. Koji put vec pisete da krecu na trecu titulu? Ljudi vec imaju 3. Daleko od toga da volim Spance, ali imate mnogo gresaka u tekstovima.
    (LakiCZV, 14. jun 2021 20:27
    Haha zato brijem da gotiviš ove iz Jang Ce Janga,Rijada i Kabula,nik te odaje.Inace bamonooosss Grande Espana,mejor pais del todo mundo y Madrid mejor ciudad del todo mundo,idemo po 4 titulu.
    (Mediterano Blanco, 14. jun 2021 20:37)

    # Link komentara

  104. Svecka batoo
    (NR, 14. jun 2021 20:34)

    # Link komentara