"Ja sam alkoholičar"

Džordan Pojer, sejfti Bafalo Bilsa, priznao je da ima probleme sa konzumiranjem alkohola.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Džordan Pojer je strong sejfti i kapiten Bafalo Bilsa i u novom tekstu za "Players Tribune" govorio je o svojim problemima.

Na početku teksta se predstavio i objasnio da ovo mora da ispriča zbog svoje porodice i samog sebe:

"Nije mi lako da ovo uradim, ali moram što zbog ćerke, supruge, porodice i saigrača tako i zbog samog sebe. Ja sam Džordan Pojer, kapiten Bafalo Bilsa i ja sam alkoholičar. Znate šta? Dobar je osećaj priznati ovo, veliki deo mog otrežnjenja vodi ka istini, moram da budem ja. I stvarno sam iznenađen koliko mi je lako da se otvorim ljudima jer sam sebi u glavi iskreirao ko zna kakve scenarije, čak sam imao predrasude i bio jako nervozan pred prvi sastanak anonimnih alkoholičara u martu", rekao je Džordan Pojer.

Ispričao je Džordan kako je izgledalo kada je sve to trebalo da prizna saigračima.

"Polako počinjem da shvatam da je istina sloboda, kada sam se letos video sa saigračima nisu znali da sam bio trezan već četiri meseca. Nikada to neću zaboraviti, sedeli smo i šalili se, pričali pa sam im samo rekao da su me ranije viđali pijanog "kao letvu" i da sam svestan da imam problem, ali da sam počeo da ga rešavam i da više ne pijem. Bio sam nervozan i nisam znao kako će da reaguju, mislio sam da će da mi se smeju i da zbijaju šale i bio sam spreman na to. Ali nije bilo tako, pokazali su mi podršku, ljubav i poštovanje, bez oklevanja. Oduševili su me, to su moja braća, oni su me i ohrabrili da izađem javno i podelim ovo sa vama"

Za kraj, poručio je:

"Nisam napravio grešku, a sada se spremamo za Supre Boul, biću spremniji nego ikada. Moje telo je u sjajnom stanju, moj um je oštar i spreman sam za sve što budućnost donosi. Nije bilo lako doći ovde, ali vredelo je. Istina – sloboda – vredelo je", završio je Džordan Pojer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.