Pitsburg je neuništiv VIDEO

Pitsburg Sitlersi su rezultatom 19:14 pobedili Baltimor Rejvense u odloženom meču 12. kola NFL.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Joe Sargent/Getty Images
Photo by Joe Sargent/Getty Images

NFL spektakl između Pitsburg Stilersa i Baltimor Rejvensa bio je planiran za prošli četvrtak, ali zbog koronavirusa je bio pomeran i napokon se odigrao.

Rejvensi nisu bili kompletni na ovom meču, falilo je oko deset igrača zbog pomenutog problema i startni kvoterbek bio popularni "RG3" – Robert Grifin III.

Stilersi su iskoristili i ovaj problem Baltimora i došli do jedanaeste uzastopne pobede rezultatom 19:14 i oni ostaju jedina neporažena ekipa u čitavoj ligi, pa se već poteže pitanje mogu li da stignu do 16-0?

Meč je loše počeo po Stilerse, ali još gore po Rejvense. Prvo je Rotlsberger bacio loš pas na završnom delu terena, a onda je Robert Grifin napravio još gori potez i ispred svoje end zone loptu bacio pravo u ruke Džou Hejdenu.

Intersepšn kornerbeka Stilersa za prvi tačdaun, ali odmah u narednom posedu Grifin pronalazi Edvardsa i Baltimor vodi sa 7:6. Bilo je napeto sve do treće četvrtine kada je tandem Rotlsberger – Smit-Šuster povećao prednost na 19:7 i tada se već mogla pobeda pripisati Stilersima.

Do kraja je Grifin zaradio novu povredu i napustio teren, a ušao je Tresi Meksorli kao novi kvoterbek Rejvensa i on je pronašao "Holivuda" Brauna i postigao tačdaun i meč je završen rezultatom 19:14.

Ben Rotlsberger bacio je 266 jardi, Ebron uhvatio 54, Klejpul 52, Džonson 46, a Šuster-Smit 37. Na drugoj strani, 33 jarda pasom imao je Grifin, Mekorsli 77, dok je Markis Braun imao 85 jardi hvatanjem.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.