Tuča na treningu Denvera

Na treningu NFL ekipe Denver Bronkosa izbila je tuča između dva hvatača Emanuela Sendersa i Kortlenda Satona, preneli su američki mediji.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Justin Edmonds/Getty Images
Photo by Justin Edmonds/Getty Images

Emanuel Senders i Kortlend Saton su tokom čitavog treninga u ponedeljak razmenjivali uvrede i u jednom momentu je to eskaliralo u pesničenje i gađanje flašicama dok saigrači nisu pritrčali da ih razdvoje.

Glavni trener Vik Fanđo momentalno je zaustavio trening i održao kratki timski sastanak, pa se trening neometano nastavio.

"Nisam upoznat sa detaljima. Kasno sam saznao za tu tuču pošto sam se nalazio na skroz drugom kraju terena, ali ovo nikako nije dobro. Ne treba da se dešava i ne sme da se dešava, ali kada se dogodi morate na pravi način da manevrišete i da sve ispravite. Ne verujem da ima neke zle krvi među njima, i sam sam bio hvatač, momci na mojoj poziciji znaju da se ponašaju kao dive, ali srećom to su samo faze i ukoliko se ne ponovi neće biti problema", rekao je Vik Fanđo.

Emanuel Senders nije želeo da govori sa novinarima posle treninga, dok je Kortlend uz osmeh izjavio kako neće komentarisati dešavanja sa treninga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.