Da li ste spremni? VIDEO

UFC 266 predstojećeg vikenda nam donosi spektakularne borbe i jedan veliki povratak mnogima omiljenog borca.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nick Diaz Army Motherf*****s" je rečenica koja je milijardu puta izgovorena u MMA krugovima, jer skoro svi vole braću Dijaz.

Nik Dijaz se ovoga vikenda vraća u oktagon protiv čuvenog Robija Lolera kao treća borba na glavnom programu i gotovo svi su oduševljeni.

On se nije borio od 2015. godine i onog čuvenog okršaja sa Andersonom Silvom koja se smatra za jednu od najkontroverznijih u istoriji MMA sporta.

Anderson Silva je tada pao na doping testu zbog korišćenja anaboličkog steroida nakon one strašne povrede i otvorenog preloma u borbi sa Krisom Vajdmenom, dok je Nik pao na testu zbog korišćenja marihuane.

Nik je kažnjen sa 165.000 dolara i petogodišnjom suspenzijom za nešto što je, ironično, 2021. godine legalno.

Verovatno ste barem jednom u životu videli scenu u kojoj jedan MMA borac leži na podu i provocira protivnika – da, upravo tako, taj čuveni lik sa snimka je Nik Dijaz.

Priču o njegovom bratu Nejtu smo već pokrili i to možete čitati OVDE

Ni Robi Loler nije baš naivna osoba, radi se o takođe uspešnom UFC borcu koji je svojevremeno dobio i otkaz pa se na velika vrata vratio u organizaciju.

Ovo će biti druga borba Nika i Robija u karijeri, a prvu je Nik dobio prilično ubedljivo i sudija je morao ranije da je prekine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.