Masvidal preti: Povrediću ih

Horhe Masvidal je poslao snažnu poruku bokserskoj braći Džejku i Loganu Polu.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Alex Melendez/Profimedia
Foto: Alex Melendez/Profimedia

Džejk i Logan Pol su dva brata koja su slavu stekla kao "Jutjuberi", a poslednjih godina su se ozbiljno posvetili boksu i već su imali neke velike borbe.

Logan ima jednu borbu i jedan poraz, dok je Džejk dosta bolji sa učinkom 4 pobede, bez poraza i dve pobede nad bivšim MMA šampionima: Benom Askrenom i Tajronom Vudlijem.

Kada se Džejk Pol borio sa Benom Askrenom uz sebe je imao Horhea Masvidala, čuvenog UFC borca koji je kolenom u glavu nokautirao Askrena za 5 sekundi i to je najbrži nokaut u istoriji elitne organizacije.

Džejku Polu je zasmetalo što mu je Masvidal "okrenuo leđa" i nazvao ga "k****m", pa mu "Ulični Isus" na to nije ostao dužan.

"UFC mora da da dozvolu, ali nije nemoguće. Dejna zna da nisam kao ona dvojica, već da bih ušao u ring maksimalno ozbiljan, poslaće me kao plaćenog ubicu. Povrediću ih. Prebiću sve Polove. Ne zanima me da li je Logan, Džejk ili neki treći Pol ako mi stave novac u džep razbiću im lice. Treniram i bijem se od sedme godine, borba sa takvim likovima je bonus", rekao je Masvidal.

Horhe Masvidal definitivno nije lik za šalu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.