Kraj u prvoj rundi: Konor slomio nogu, Dastin piše pobedu VIDEO

Dastin Poirije pobedio je Konora Mekgregora tehničkim nokautom na događaju UFC 264.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Trilogija je završena, Dastin Poirije je pobednik duela sa Konorom Mekgreogrom nakon trećeg završenog okršaja njih dvojice.

Tražili smo spektakl, dobili smo spektakl i njih dvojica su pružila izuzetno zanimljivu prvu rundu, bilo je rušenja, nožnih udaraca, krošea i direkta, prava poslastica.

Dastin Poirije je sredinom prve runde vezao neke bitne kombinacije i postao šesti borac u istoriji UFC koji je u karijeri zabeležio 1.500 značajnih udaraca (significant strikes).

Konor je mudro uhvatio Dastina u zamku i prilikom rušenja i Poirijeovog pamelinga prilikom promene strane u parteru uspeo da ga uhvati u giljotinu i držao je to lepo neko vreme, ali je Poirije uspeo da pobegne.

Zadao je Mekgregoru neke udarce u glavu i čak mu raskrvario uvo, a Konor je laktovima nanosio štetu Poirijeu. U poslednjih desetak sekundi se borba vratila na noge i stiže sjajna 1-2 kombinacija Poirijea.

To se loše završilo po Konora, kome je zadnja noga otišla u pogrešnu stranu i potpuno je iskrenuo i slomio. Bio je u velikim bolovima i pobeda je otišla u ruke Dastinu Poirijeu tehničkim nokautom zbog slomljene noge Konora Mekgregora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.