"Bio sam brži i jači – tako je u ovom sportu, niko vas ne tera da se bijete"

Srpski MMA borac Uroš Medić govorio je o meču sa Alonom Kruzom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Brutalan" nokaut Uroša Medića

"Voleo bih da dođem u Srbiju, nisam video roditelje tri godine"

Tehničkim nokautom u prvoj rundi naš borac uspeo je da dođe do pobede.

Posle prve UFC pobede bio je zadovoljan.

"Nisam to očekivao, mislio sam da će sporije ući u meč. Mislio sam da se spremio tako što će početi lagano i onda pokušati da me sruši, ali to mu nije pošlo za rukom. Bio sam jači, dobro sam se branio, srećan sam što sam pobedio", rekao je Medić posle meča.

Sudija je, po mišljenju mnogih, morao ranije da prekine meč.

"Da, mislim da je morao ranije da prekine meč, žao mi je Kruza. Video sam ga da prima udarce i da ih ne brani. Krvario je i jasno je da je ranije morao da se prekine meč. Iz njegovog ugla su govorili čak i da ostajem bez snage, da se gasim, ali to nije istina, samo sam usporavao. Bio sam spreman za ovaj meč, pripremao sam se, mogao sam tako da ga udaram dugo u istom ritmu. Nadam se da je okej, da je sve u redu sa njim. Tako vam je u ovom sportu, niko vas ne tera da se bijete, mi volimo ovaj sport. Da ne gubite ove mečeve i da nemate ovakve situacije, nikada ne biste bili ovde gde ste sada", bio je jasan Uroš.

Da li je znao da će brzo završiti meč, s obzirom kako je počelo?

"Video sam da ću brzo završiti, video sam da ne može da izdrži. Sve što je pokušao sam neutralisao. Bio sam jači i brži i nokaut je bio neizbežan".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.