Šampionska giljotina VIDEO

Dejveson Figeredo popularnom giljotinom "ugušio" je Aleksa Peresa i odbranio pojas muva kategorije.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Dejveson Figeredo odbranio je pojas muva kategorije savladavši Aleksa Peresa već početkom prve runde.

Podsetimo, Figeredo je pobedio Džozefa Benavidesa i tako osvojio ovaj pojas, a sada ga je po prvi put odbranio kada je lako savladao Aleksa Peresa.

Figeredo je imao nekoliko snažnih udaraca nogom u Peresovo telo i to ga je sigurno malo uznemirilo, pa je posle jednog neuspešnog "singl leg" rušenja Peresa, Figeredo sa zemlje uhvatio takozvani "hil huk".

Potom obojica odlaze na pod, ali u tranziciji su se stvari loše odvile po Peresa i Figeredo dobija giljotinu "na poklon", prihvata ga sa osmehom i završava borbu već u prvoj rundi.

"AND STILL", rekao je Brus Bafer, a Figeredova priča je neverovatna pošto je do skoro bio kuvar u suši restoranu, a prethodno radio kao frizer i na građevini dok je uporedo trenirao MMA.

U ostalim borbama, Valentina Ševčenko je pokazala da joj nema ravne u ženskoj muva kategoriji, odlukom sudija je bila bolja od Dženifer Maja, Tim Minz je odlukom sudija porazio Majka Perija...

Pol Kreg je tehničkim nokautom u drugoj rundi srušio bivšeg šampiona Šogana Ruu, dok je Kejtlin Čukagijan odlukom sudija slavila nad Sintijom Kaviljo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.