Najopakiji Balkanac VIDEO

Ivica "Teror" Trušček postao je najopakiji borac Balkana nakon neočekivano dominantne pobede protiv Vase "Psihopate" Bakočevića.

Izvor: B92, Fightsite
Podeli

Trušček je u velikom revanšu, sedam godina nakon prethodnog duela, bukvalno isprebijao Brakočevića, u glavnoj borbi FNC 3 večeri.

Hrvatski borac slavio je "gušenjem" u drugoj rundi, nakon čega je izuzetno emotivno proslavio svoju veliku pobedu.

"Vrhunski je bilo. Ako vas neko pita, bilo je top", rekao je 'Psihopata' Bakočević uz smeh nakon 20. poraza u svojoj 60. profesionalnoj borbi.

Borba koja je za ulog imala pojas najopakijeg borca Balkana (BMF – Baddest Mother F*cker in the Balkans), u startu je krenula upravo onako kako bi se po pitanju te titule očekivalo, prenosi "Fightsite".

Odmah je došlo do žestoke razmene udaraca, ali i fenomenalne reakcije Truščeka, koji je obranio rušenje, a onda došao do dominantne pozicije u parteru.

Odlično se postavio i krenuo s udarcima, a kod svakog Vasinog pokušaja izlaska je reagovao još boljom promenom pozicije nakon koje bi nastavio da mu nanosi štetu.

Nakon otprilike dve minute Bakočević je bio na leđima, a Trušček postaje još bolji i ubedljiviji.

Nastavio je Trušček sa dominantno raznim udarcima, nekoliko puta je pokušao doći do vrata, ali iskusni Bakočević je izdržao do kraja runde, koju se svakako trebalo bodovati 10-8 u korist borca iz Križevaca.

Početkom druge runde viđena je malo drugačija slika. Bakočević je sad sjajno reagovao na Ivicin pokušaj rušenja te Ivica završava na leđima, a Cronogorac kreće sa svojim napadima.

Ipak, Trušček je fascinirao time kako je ostao miran, branio udarce te se u jednom trenutku podigao i bacio Vasu preko svojih leđa.

Pokušavao je iz gornje pozicije ući u "maunt", ali mu to nije uspelo.

Ipak, Bakočevića je stigao umor mnogo pree nego njegovog protivnika i to je rezultovalo novom dominacijom Truščeka, koji je sjajno iskoristio poziciju u koju je sada došao.

Bakočević se podigao na koljena, nakon čega Trušček pokušava raznim udarcima da napravi što veću štetu.

Vaso nakon toga kratko odlazi na leđa, ali upada u zamku. Popularni "Teror" hvata giljotinu, tera svog protivnika na tapkanje i postaje najopakiji čovek na Balkanu.

"Dobio sam giljotinom za koju je on mislio da ne valja, ali moja giljotina je na svetskom nivou. Bilo je napeto i teško, a i umorio sam se koliko sam ga izudarao. Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali sam se izvukao. Trilogija? Bolji sam od njega, iskusniji i cenim ga. Volim da ga gledam, ali sam bolji borac",
rekao je 'Teror' Trušček posle borbe.

View this post on Instagram

Vrhunski sam radio

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.