Ferguson: Ne smem sebi da dozvolim takve gluposti

Toni Ferguson, američki MMA borac, govorio je o planovima za budućnost.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images
Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images

Toni Ferguson je nedavno poražen od Džastina Gejtdžija nakon što je njegova borba sa Habibom Nurmagomedovim otkazana zbog koronavirusa.

Ferguson taj poraz nije dobro podneo, a kako je to bilo iz njegovog ugla ispričao je u razgovoru sa Arielom Helvanijem i Danijelom Kormijeom za ESPN.

"Poslušao sam svog trenera za boks i odvojio malo vremena za odmor. Bilo je lepo provesti koji dan s porodicom, psom i nadoknaditi malo stvari koje sam s godinama propustio. Nikako nisam bio srećan posle te borbe i ne smem sebi da dozvolim takve gluposti", kaže Toni Ferguson.

On je dobio deo bonusa za najbolju borbu večeri, a ipak kaže da je njegova borba sa Džastinom Gejtdžijem bila dosadna.

"Bilo je dosadno, kao da se borim s timskim kolegom. Bilo je šta je bilo i ja to ne mogu da promenim. Džastin je jednostavno bio bolji i čestitam mu. Pomalo sam nestrpljiv u vezi sa mojom budućnošću. Svi znaju da sam gladan i da želim da ostanm što duže u UFC–u",
rekao je Ferguson za ESPN.

Kada se radi o njegovoj narednoj borbi, popularni "El Kukuj" ima određene želje.

"Ako hoćete da se borim sa Konorom, dajte mi Konora. Ako hoćete Dastina Poirijea, takođe je moguće da izvedemo, ali onda hoću borbu sa pobednikom iz duela Habib Nurmagomedov – Džastin Gejtdži. Konor i Dastin su vrhunski borci, vidite, s razlogom smo svi mi u top 5 u lakoj kategoriji. Konor je "južnjak" voleo bih da se borim sa nekim levorukim. Setite se kada sam nokautirao Erona Rajlija, ali i onog odličnog performansa protiv Edsona Barbose", iskren je Toni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.