Masvidal: Mrzim da gubim, svi su videli ko sam

Horhe Masvidal je čestitao Kamaru Usmanu na pobedi u subotu uveče na događaju UFC 251.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

UFC 251 na ostrvu Jaz u Abu Dabiju bio je centar sveta u subotu uveče.

Kao glavna borba na tom događaju bio je okršaj za titulu velter kategorije u kojoj su se borili Kamaru Usman i Horhe Masvidal, a Usman je slavio odlukom sudija.

"Mrzim da gubim. Ne želim da dajem izgovore, Kamaru je bio bolji večeras. Potcenio sam ga u nekim segmentima i to mi se obilo o glavu, ali bilo je segmenata u kojima sam bio bolji od njega. Pokazao sam mnogo rvanja za šest dana pripreme. Ipak, pravio sam mnogo grešaka. Pokušao sam da ga dobijem tamo gde je jak i mislim da nisam bio kondiciono najspremniji. Kada god bih se opustio on bi me vratio u klinč gde mu odgovara da budem. Ljudi, neću više da mu otimam slavu, pošteno me je pobedio. Uradiću sve što treba da sledeći put moja ruka bude u vazduhu", rekao je Horhe Masvidal.

"Ulični Isus" je obećao revanš, ali nije siguran kada će do istog doći.

"Možda se budemo borili do kraja godine, možda ne, možda to bude sledeće. Neću da žurim, možda to bude neko drugi, jer želim da budem u top formi, da imam trbušnjake i da budem fantastičan u svakom segmentu. Ne mogu da dočekam naš revanš jer će ga sigurno biti, iako nisam bio dovoljno dobar svi su videli besnog psa u meni koji se nikome nikada neće skloniti"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.